SZÉPSÉG

Ritkuló haj, törésre hajlamos körmök és száraz bőr? - Ez a gyakori hiányosság lehet az oka!

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… hogy mi?! A szépségápolási rutinod nem működik úgy, mint azelőtt. Talán már nem olyan sugárzó a bőröd, vagy másképp néznek ki a hajtincseid. Ezek a változások a pajzsmirigyed változására utalhatnak, különösen akkor, ha elmúltál 35.

Amint belépünk a perimenopauzás időszakba, a hormonháztartásunk könnyen felborulhat. Ez szabadjára engedheti a pusztítást, mely a hajunktól kezdve, a bőrünkön át, a súlyunkra is hatással lehet. Ennek oka az, hogy több hormon alultermelődik a szervezetünkben amiatt, mert a pajzsmirigyünkkel problémák adódnak.

Talán ezek a szépségbeli tünetek azok, amelyeket elsőre észreveszünk, de valószínűleg ezeket kell a legkevésbé komolyan venni. Szerencsére a lassú pajzsmirigy tünetei könnyen felismerhetők. Lássuk, hogyan!
 

Szépségkatasztrófa: gyenge, törésre hajlamos körmök

Számos tanulmány nyilatkozott a pajzsmirigyhez köthető hormonok hiánya és a körmök törékennyé válása közötti kapcsolatról.

A megoldás: Vigyél fel olyan körömlakkot, mely tartalmaz A-, C- és K-vitamint ezzel segítve a keratin termelését a szép és egészséges körmök kialakításáért.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL