SZÉPSÉG

Ritkuló haj, törésre hajlamos körmök és száraz bőr? - Ez a gyakori hiányosság lehet az oka!

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… hogy mi?! A szépségápolási rutinod nem működik úgy, mint azelőtt. Talán már nem olyan sugárzó a bőröd, vagy másképp néznek ki a hajtincseid. Ezek a változások a pajzsmirigyed változására utalhatnak, különösen akkor, ha elmúltál 35.

Amint belépünk a perimenopauzás időszakba, a hormonháztartásunk könnyen felborulhat. Ez szabadjára engedheti a pusztítást, mely a hajunktól kezdve, a bőrünkön át, a súlyunkra is hatással lehet. Ennek oka az, hogy több hormon alultermelődik a szervezetünkben amiatt, mert a pajzsmirigyünkkel problémák adódnak.

Talán ezek a szépségbeli tünetek azok, amelyeket elsőre észreveszünk, de valószínűleg ezeket kell a legkevésbé komolyan venni. Szerencsére a lassú pajzsmirigy tünetei könnyen felismerhetők. Lássuk, hogyan!
 

Szépségkatasztrófa: ritka szemöldök

A szemöldök elvékonyodása gyakori tünet, főként annak külső részén szokott jelentkezni.

A megoldás: Növeszd vissza a szőrszálakat ricinusolaj segítségével. A benne található ricinoleic sav serkenti a szőrtüszők vérellátását és a növekedésben is segít. Jó, ha olyan készítményt választunk, amelyben találhatóak más jótékony összetevők is, mint például Omega-6 zsírvas vagy E-vitamin, mert gyorsabban érhetünk el szebb hatást.

Hogyan csináld? Lefekvés előtt csorgass ricinusolajat egy vattakorongra, majd masszírozd vele a szemöldökeidet 1-1 percig. Ha minden este elvégzed ezt a kis rutint, 30 napon belül látható lesz az eredmény.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL