SZÉPSÉG

Ritkuló haj, törésre hajlamos körmök és száraz bőr? - Ez a gyakori hiányosság lehet az oka!

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… hogy mi?! A szépségápolási rutinod nem működik úgy, mint azelőtt. Talán már nem olyan sugárzó a bőröd, vagy másképp néznek ki a hajtincseid. Ezek a változások a pajzsmirigyed változására utalhatnak, különösen akkor, ha elmúltál 35.

Amint belépünk a perimenopauzás időszakba, a hormonháztartásunk könnyen felborulhat. Ez szabadjára engedheti a pusztítást, mely a hajunktól kezdve, a bőrünkön át, a súlyunkra is hatással lehet. Ennek oka az, hogy több hormon alultermelődik a szervezetünkben amiatt, mert a pajzsmirigyünkkel problémák adódnak.

Talán ezek a szépségbeli tünetek azok, amelyeket elsőre észreveszünk, de valószínűleg ezeket kell a legkevésbé komolyan venni. Szerencsére a lassú pajzsmirigy tünetei könnyen felismerhetők. Lássuk, hogyan!
 

Szépségkatasztrófa: nehézkes, száraz bőr

Ahogyan öregszünk, és változik a pajzsmirigyhormonjaink szintje, a bőrünk szerkezete is más lesz.

A megoldás: Gyorsan változtathatunk ezen az állapoton egy egyszerű keverék segítségével: egy citromból és cukorból készült arcradírral. A citromban található citrussav és C-vitamin természetes ragyogást ad a bőrnek, a cukorban található granulátumok és glikolsav pedig finoman, irritáció nélkül eltávolítja az elhalt hámsejteket. 

Hogyan csináld? Keverj össze 2 ek cukrot 1 ek citromlével és 1 ek olívaolajjal. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrödbe egy percig, majd öblítsd le. Ismételd meg heti két alkalommal, és két héten belül látni fogod a hatást.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL