SZÉPSÉG

Zavar? - Így szabadulj meg a szemed alatti sötét karikáktól!

Szerző:
Szabó Anna
A rettegett sötét karikákkal való küzdelem néha igazi csatának tűnhet, különösen azért, mert az öregedésünkkel egyre hangsúlyosabbá válnak. Ez a 6 tipp segít megszabadulni a sötét karikáktól, és általa sokkal világosabbá válik a szem alatti bőr.

Szerencsére vannak módok a szem alatti bőr állapotának javítására. Még ha nem is tudsz teljes mértékben megszabadulni tőlük, vannak hasznos sminktippek, amelyek segítik elrejteni őket.

Mi okozza őket?

A szemünk alatti sötét karikákat az okozza, hogy az apró erek láthatóvá válnak a bőrön keresztül. Ha a bőröd természetesen vékony vagy áttetsző, akkor valószínűbb, hogy a bőr felszínén lévő erek jobban átlátszanak. Bőrünk vastagsága és áttetszősége gyakran örökletes, de az életkorral is változik. Ezért lehet, hogy a sötét karikáid nem olyan régen kezdtek el megjelenni.

Miért változik a bőrünk, a kor előre haladtával?

Az öregedéssel a bőr felépítése fokozatosan veszíti el az erejét. Ennek oka az, hogy kevesebb kollagént termelünk – ez a bőr legfontosabb építőköve. Mivel a szemünk alatti bőr sokkal vékonyabb, mint a test többi részén, amikor kevesebb kollagént termelünk, ez az a terület, ahol az öregedés jelei a legjobban látszódnak. 

Lássuk, mit tehetünk tehát annak érdekében, hogy megszabaduljunk a szem alatti karikáktól:
 

szépség szépségápolás arcbőr szemek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL