SZEX, SZERELEM

4 jel, hogy szinkronizált kapcsolatban vagy - Ez a szerelmesek közötti magasabb rendű kapcsolat

Szerző:
Szabó Anna
Emlékszel még, hogyan is találkoztál Vele? Hogyan sodort az élet felé? Nem számít, próbáltál-e ellenállni, mert a sors mindig az utadba sodorja azt, aki ellen talán tiltakozol is egy darabig. Minden véletlen egybeesés, amely események között látszólag nincs oksági kapcsolat. Ezeket a momentumokat nevezik szinkronicitásnak. Mindez veled is megtörténhet, főleg ha jelenleg is kapcsolatban vagy.

Carl Jung svájci pszichiáter volt az, aki először írta le a szinkroniciást úgy, mint „értelmes véletlenek” sorozatát. Az élet minden területén tapasztalhatsz ilyesmit. Amikor új állásod lesz vagy éppen a kapcsolatod ér véget, mindenhol átéled ezt a jelenséget. A szerelmes párok közötti szinkronicitást sokan vitatják, mivel egy kapcsolatban a két fél alapvetően hat egymásra. Egyes jelei azonban mégis vannak, hogy szinkronizált kapcsolatban vagy a pároddal:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL