SZEX, SZERELEM

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

.

 


 

2. Illúzió: A szerelem függőség

Az emberek arra vannak bekódolva, hogy függjenek egymástól. Az egész társadalom alapja a kölcsönös függőség. Függünk a pékektől, aki a kenyeret készítik, a fogorvosoktól, hogy egészséges fogaink legyenek és így tovább. De ez csupán egymásra utaltság. Csakhogy az emberek ennél messzebbre mennek és a boldogságukat is másokhoz kapcsolják, származtatják. De ez rossz dolog.

Aki úgy szerelmes, hogy az valakitől függ, függővé teszi tőle, az nem hoz igazi boldogságot egyik fél számra sem. Az illető illúzióban él. Ez a fajta boldogág félelmet és manipulációt szül. Mert félni fog attól, hogy bármikor elhagyhatják – márpedig akkor elvész a boldogság - és arra kényszerül, hogy a megtartásért manipulálja az illetőt. Sőt, gyakran az üres, önértékelési zavarokkal küszködő emberek támaszkodnak így egymásra. Csakhogy ez nem szerelem.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL