SZEX, SZERELEM

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

.

 


 

3. Illúzió: A szerelem csillapítja a magányt

Amikor az ember üresnek érzi magát és a mindennapjait akkor egy társra vágyik. Ez már megint csak nem szerelem. Az viszont érdekes, hogy a legtöbb ember fél és menekül a magány és az üresség érzete elől. Belefutnak mindenféle tevékenységbe, társadalmi programba, munkába és persze mások karjaiba. Azt hiszik, a magány egyetlen receptje az, ha más emberekkel érintkeznek. Félnek a magánytól, pedig rá kellene jönniük, nincs abba semmi rossz sem félelmetes, mint ahogy az ürességben sincs. Ez egy a társadalom által keltett illúzió, hogy szükségünk van másokra a boldogsághoz. Vagyis ez az illúzió csak a fejünkben létezik.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy emlékezz arra, mi elől menekülsz, és mit keresel, mi hiányzik belőled. Nézz szembe vele. Ha tudni fogod mi az, nem fogsz menekülni. Inkább keresd meg azt, amire valóban szükséged van! De a szeretet nem fogja csillapítani a magányodat és nem fog megnyugtatni, hiszen nem a problémát kezeled vele. Mindez csupán tüneti kezelés.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL