SZEX, SZERELEM

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

.

 


 

4. Illúzió: A szerelem egy alku

Amikor a legtöbb ember a szeretetről, vagy a szerelméről mesél, úgy beszél, mintha egy dolog volna a piacon. Mint ez az üzlet. Mintha azt mondanák "Te jó leszel nekem és én is neked”. Illetve azon kapcsolatok sem állják meg a helyüket, ahol olyan érdekek miatt vannak együtt a párok, mert a másik szép, gazdag, jó az ágyban, de különben rengeteg egyéb tulajdonságát kifogásolja a partnere. Ez nem szerelem. Hogy is lenne az, ha alkudozunk a tények és az érzelmek felett.

A kapcsolatok, amelyek elvárásokra épülnek, azok törékenyek és könnyen darabokra esnek. Az elvárás, hogy valakitől boldogságot vársz, – vagy kitudja ki mást – mert te cserébe ezt meg ezt adod, az megint csak birtoklási vágyat és további nehézségeket szül.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL