SZEX, SZERELEM

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

.

 


 

5. Illúzió: A szerelem egy vágy

Legalább egyszer az életben biztos mondtad már valakinek, hogy teljes szívemből vágyok rád. Vagy éppen az ellenkezőjét: Bármennyire is szeretlek, nem kívánlak. Ha van egy vágy, akkor tulajdonképpen van egy fenyegetés. A birtoklás vágyával fenyegeted a személyt. És ahol van veszély, ott félelem is. És ahol van félelem, nincs szerelem, mert a félelem minden érzést megkeserít. Csak a tökéletes szerelem képes kiűzni a félelmet.

Tehát a szerelem nem egyenlő a vággyal, mert az nem szerelem, ha valakit megakarsz kapni, és birtokolni kívánod. Ha azt mondod, "nem tudok élni nélküled", akkor szimplán szeretethiányban szenvedsz és a másiktól várod el, hogy ellásson szeretettel. De ez rossz. Buddha azt mondta, hogy a világ tele van a bánattal, amelynek eredete a szomorúság és a gyökere a vágy.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL