SZEX, SZERELEM

7 apró trükk, amivel megmutathatod a párodnak, hogy valóságos istennő vagy az ágyban

Nagyon apró jeleket tudsz küldeni a kiszemeltednek, amikkel magadra vonod a figyelmét, még akkor is, ha nem akarsz rámenősnek tűnni. Ezeket az apró trükköket fogjuk elárulni ebben a cikkben. Megmutatjuk, milyen finom jelekkel tudod jelezni, hogy egy igazi istennő vagy az ágyban, és kár lenne kihagynia egy estét veled.

Mi nők, általában nem szeretjük megtenni az első lépést, amikor ágyba akarunk bújni valakivel. Inkább finoman, tapintatosan vezetjük rá partnerünket arra, hogy mik is a vágyaink. Ismerős? Arra vársz, hogy mindent megtegyen, hogy megkaphasson téged, hogy mézes-mázos szavakkal csábítson el. De hogy éred azt el, hogy egyáltalán megközelítsen? Kell egy stratégiai terv arra, hogyan is csábítod el.

Nos, a kisebb jelekre érdemes nagyon oda figyelni, hiszen nem akarhatod, hogy mesterkéltnek tűnjenek. Az a cél, hogy a pasinak ne is tűnjenek fel ezek az apró részletek, egyszerűen csak egy nagyon erős vonzalmat érezzen irántad. Íme, néhány apró trükk, amivel megmutathatod a pasiknak, hogy egy valóságos istennő lakozik benned:
 

Bónusz

Igen, ezek tökéletes tippek arra, hogyan kezdheted elcsábítani. Ahogy telik viszont az idő, meg kell ismerned az ő személyes vágyait és preferenciáit ilyen téren. Tudj meg minél több dolgot róla. Az intimitás arról szól, hogy a másikra és önmagunkra odafigyelünk. Lesd meg, hogy mi tetszik neki, és mi nem. Ha jól kitapasztaljátok egymás igényeit, minden a legjobb lesz a hálószobában.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL