SZEX, SZERELEM

7 módszer a nemi vágy növelésére - Először találd meg mi okozza az alacsony libidót!

MIndannyiunkkal megesett már, hogy a nap végén partnerünk szeretkezni akarna, de nekünk egyszerűen csak nincs kedvünk hozzá. De mi van akkor, ha minden este ez történik?

Tény, hogy a nők kéjvágya gyakran ingadozik, főleg úgy, hogy rengeteg tényező befolyásolja a nemi vágyat. Ha mostanában kicsi a kéjvágyad, de ez nem zavar, és nincs rossz hatással a párkapcsolatodra, akkor nincs mirért aggódnod. Viszont, ha a lecsökkent libidód mentálisan lesújt vagy a kapcsolatod szenvedi meg, akkor talán itt az ideje, hogy elkezd keresni az alacsony kéjvágy okát, hogy elindulhass a megoldás felé.

Az igazság az, hogy a legtöbb nőnél az alacsony szexuális vágy összetett. Az alacsony libidót számos dolog okozhatja, mint például a hormonjaid nem megfelelő szintje, a gyógyszerek amiket szedsz, az alkohol fogyasztás, a stressz szinted és a kapcsolatod milyensége a pároddal. Íme 7 tipp, amit annak érdekében tehetsz, hogy megoldódjon ez a probléma, és visszatereld szexuális életedet a helyes vágányra.
 

Beszéljetek meg egy randit

Mikor élveztetek a pároddal utoljára egy stresszmentes estét, csak kettesben? Manapság könnyű belefeledkezni a mindennapi élet dolgaiba, ennek ellenére nagyon fontos időt szakítani a párkapcsolatra is. Ha készpénznek veszed a partneredet, nem meglepő, hogy a libidód szinte eltűnik.

Így hát fordíts időt egy randi megszervezésére, és sodródj az árral, nézd meg mit hoz az este. Néhányan nem kedvelik az előre megtervezett szex gondolatát, a megbeszélt időpont várakozást is kelthet bennetek. A fokozott feszültség és a várakozás izgalma a dátumot megelőzően, segíthet felélénkíteni a kéjvágyadat a párod iránt.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL