Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

A 10 legjobb szex-pozíció kis pénisz esetén – Imádni fogjátok! (+18)

A szex az egyik legjobb dolog lehet a világon, de könnyen kínossá válhat, ha a pasid nincs túlságosan megáldva odalent. Nyugodj meg, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet részed minden alkalommal nagyszerű aktusban, ugyanis a szakértők szerint valójában nem a méret számít, hanem az, hogy mit kezd vele a teremtés koronája.

A G-pont maximum 7 centiméter mélyen van a hüvely belsejében, szóval, ha a pasid nem túl szerencsés a méretét illetően, próbáld ki ezt a 10 pózt, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle! Ne feledd: a lényeg az, hogyan használja!
 

10. Pillangó

Kis pénisszel nagyon fontos a megfelelő szög eltalálása a behatoláskor. A medencéd felnyomásával lehetővé teszed a pasidnak a mély belépést és a könnyű hozzáférést a G-ponthoz. Keress egy magas felületet, például egy asztalt és feküdj fel rá úgy, hogy a feneked a szélén legyen. A pasid álljon veled szemben, emelje fel a csípődet és húzza maga felé a behatolás közben. A lábaidat a vállán pihentetheted.

Megjegyzés: szorítsd erősen össze a combodat, hogy szűkítsd a hüvelycsatornát, ezzel is nagyobbnak érezheti majd magát benned a partnered.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL