SZEX, SZERELEM

Az "ellentétek vonzzák egymást" kapcsolatok előnyei és hátrányai - Mégis ez kellene a hosszú távú kapcsolathoz?

 Sokat hallani egyes párok szájából ezt a mondást, akik arra esküsznek, annál jobb a kapcsolatuk, minél inkább különbözőek. Vajon tényleg így lenne? Egy kis különbözőség valóban minden kapcsolattal jót tehet hosszú távon? Lássuk mik az előnyei és hátrányai!

Összegzés

Végeredményben úgy néz ki, hogy a tökéletes kapcsolathoz szükség van erre is, arra is. Ugyanis egy amerikai tanulmány szerint az ellentétek abban esetben vonzzák egymást, ha valahol tudják, hogy mélyebb szinten több a hasonlóság, mint az ellentét, mivel a bensőséges párkapcsolat legfontosabb eleme a közös életérzés.
Bár lehet, hogy egyes eltérések, konfliktust okozhatnak, - mint amilyen a ki-milyen filmet, vagy szabadidős programot kedvel, vagy mit szeret enni – de amennyiben érzelmileg intelligensek a felek, akkor képesek ezeket tolerálni és elfogadni minden nehézség nélkül, illetve képesek alkalmazkodni a másikhoz. Arról nem beszélve, nem szabad a konfliktusokra úgy tekinteni, mint valami szörnyetegre ugyanis egyes viták képesek előrelendíteni, felpezsdíteni, fejlődésnek indítani a kapcsolatot. A jótékony viták.
Vagyis egy kis különbözőség csak megfűszerezheti a kapcsolatokat és felrázhatja azokat! Érdemes időnként megszórni vele a kapcsolatot!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL