SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Segít tisztázni az alapvető szükségleteidet

Egy párkapcsolatban esélyünk van jobban felfedezni szükségleteinket és vágyainkat. Rájövünk, mik a prioritásaink, alapvető szükségleteink, és ezeket hogyan kommunikálhatjuk a partnerünk felé.

A szívfájdalom segít, hogy jobban meglásd, milyen érzelmi reakciók miatt siklott félre a kapcsolat, rá fogsz jönni, mi az, amire szükséged van és mi az, amit nem viselsz el. Ez az újonnan felfedezett igazság segít, hogy a jövőben több ilyen gondod ne legyen.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL