SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Megtanulsz határokat húzni

Megtanulod, hogy a saját szükségleteidet kell prioritássá tenned, mielőtt mások segítségére sietnél. Egy kapcsolat akkor fejlődik csak rendesen, ha hagyod a saját tempójában lélegezni és kibontakozni. Minél több időt töltesz magadban a szakítás után, próbálva túljutni a szívfájdalmon, rájössz az önelfogadás értékére és fontosságára. Újra meg fogod találni magadban a szépet. A legfontosabb lecke az, hogy az egészséges kapcsolatok egészséges határok köré épülnek, míg a sikertelen kapcsolatokban közös az, hogy nem voltak megbeszélve a közös határok.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL