SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Megtanulod, hogy a szívfájdalom nem a világ vége

Sokan megkérdőjelezik a saját értéküket, ha szakítanak a párjukkal, és nem veszik észre, hogy kaptak az élettől egy lehetőséget az életük, az erősségeik, a gyengeségeik, álmaik, céljaik, prioritásaik tisztázására. Több időt töltesz a saját társaságodban, felfedezed a benned rejlő potenciált, új dolgokba kezdesz, és önmagad lehető legjobb változatává válsz. Azt is megtanulod, hogy a szakítás az élet velejárója, és bár nem kellemes dolog, közel sem jelentik a világvégét. Ha elveszünk a szerelemben, a szívfájdalomban újra megtaláljuk önmagunkat.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL