SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Empátiára tanít

Amikor elkezded meggyógyítani magad a szakítás után, és racionálisan végig gondolod, mi vezetett a helyzet elfajulásához, előbb-utóbb el fogsz érni arra a pontra, amikor a másik fél szemszögéből is áttekinted a helyzetet. A fájdalom és szenvedés azért tesz minket bölcsebbé, mert megtanít nagylelkűnek lenni másokkal. Ha egyszer már szembe néztél valakinek az elvesztésével, egy krízishelyzettel vagy egy tragikus balesettel, könnyebben együtt érzel olyasvalakivel, aki hasonló gondokkal küzd, és segíteni tudsz neki, hogy túllépjen a nehézségeken.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL