SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Megtanulod, hogy jobb egyedül, mint egy rossz emberrel

A magány akkor fog igazán megszorongatni minket, ha az eddigi kapcsolatunk nagyon intim volt, és rengeteg emléket őrzünk belőle. Pedig a szívfájdalom ad egy lehetőséget, hogy jobban megismerd magadat. Az egyedüllét is lehet kellemes, sőt, segít megszabadulni a fejedben összegyűlt hulladéktól, így számos produktív ötleted támadhat. A folyamat során önmagad legjobb barátja leszel, és megtanulod élvezni a saját társaságodat, ami szinte megfiatalít.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL