SZEX, SZERELEM

Mindig ugyanolyan partnert fogsz ki? – Légy tisztában a kapcsolatismétlő szindrómával!

Úgy találod, hogy újra és újra ugyanolyan típusú emberekkel találkozol, és ugyanazokkal a nemkívánatos kimenetelekkel járnak? Akkor feltétlenül olvass tovább!

vezetnek téged, vigyáznak rád. A szavaik, cselekedeteik olyan hatást gyakorolnak rád, mely egész életeden át tartani fog. Megtanítják, hogyan bízz másokban, mit kell elvárnod a világtól és ezt hogyan vidd véghez a világban.

A kapcsolat megismétlését úgy határozzuk meg, hogy az agyad öntudatlanul ugyanazon vonásokhoz vonzódik a partnerben, melyek a szülő személyiségének részét képezik.

Azok a gyermekek, akik bizonytalan családi háttérrel rendelkeznek, szörnyű partnereket választanak. Ha egész gyerekkorodat azzal töltötted, hogy a szüleid szeretetéért esedeztél, akkor ez arra a gondolatra sarkall majd téged, hogy a szeretetért keményen kell dolgoznod. Láttad, hogy a szeretet nehéz, és minden erőfeszítést meg kell tenned annak érdekében, hogy működjön. A könnyű szerelem számodra nem tűnik valódinak. Egy gyermek, akit elhagytak gyermekkorában, azt a hitet hordozza magában, hogy senki sem fogja tudni elfogadni. Felnőttkorukban nem vonzzák az olyan embereket, akik elfogadják őket.
 

A biztonság érzése

Ugyanazokat a mintákat hordozzuk felnőttkorunkban is, mint gyerekkorban. Mindezt öntudatlanul tesszük, mert így érezzük magunkat biztonságban, ezek a minták már ismerősek számunkra. Néhányan az érzelmi elérhetetlenség vonzereje mellett állnak még akkor is, ha érzelmileg megbízható személyt akarnak maguk mellé. Ez az ismétlés jelentése, hogy azok a gyermekek, akiknek nem voltak olyan szerető szüleik, olyan embereket fognak választani, akik nem szeretik őket annyira. Az emberek általában olyan emberbe szeretnek bele, akik hasonlítanak a szüleikre, mert a helyzet ismerős számukra, mintha egyszer már átélték volna ezt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL