SZEX, SZERELEM

Mindig ugyanolyan partnert fogsz ki? – Légy tisztában a kapcsolatismétlő szindrómával!

Szerző:
Szabó Anna
Úgy találod, hogy újra és újra ugyanolyan típusú emberekkel találkozol, és ugyanazokkal a nemkívánatos kimenetelekkel járnak? Akkor feltétlenül olvass tovább!

vezetnek téged, vigyáznak rád. A szavaik, cselekedeteik olyan hatást gyakorolnak rád, mely egész életeden át tartani fog. Megtanítják, hogyan bízz másokban, mit kell elvárnod a világtól és ezt hogyan vidd véghez a világban.

A kapcsolat megismétlését úgy határozzuk meg, hogy az agyad öntudatlanul ugyanazon vonásokhoz vonzódik a partnerben, melyek a szülő személyiségének részét képezik.

Azok a gyermekek, akik bizonytalan családi háttérrel rendelkeznek, szörnyű partnereket választanak. Ha egész gyerekkorodat azzal töltötted, hogy a szüleid szeretetéért esedeztél, akkor ez arra a gondolatra sarkall majd téged, hogy a szeretetért keményen kell dolgoznod. Láttad, hogy a szeretet nehéz, és minden erőfeszítést meg kell tenned annak érdekében, hogy működjön. A könnyű szerelem számodra nem tűnik valódinak. Egy gyermek, akit elhagytak gyermekkorában, azt a hitet hordozza magában, hogy senki sem fogja tudni elfogadni. Felnőttkorukban nem vonzzák az olyan embereket, akik elfogadják őket.
 

szerelem szex párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL