Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

Multiorgazmus: 5 tipp, hogyan lehet többszörös orgazmusod akár néhány perc alatt

Szerző:
Szabó Anna
Nem álom, és nem pletyka az, hogy egymásután többször is eljuthatsz a csúcsra. Megmutatjuk, hogyan érhető el számodra is a multiorgazmus!

Jess O'Reilly szexológus, PhD, a We-Vibe szex- és párkapcsolati szakértője szerint bárki képes lehet a többszörös orgazmusra, habár nem mindenki élvezi annyira az egymás utáni több kielégülést, ami megterhelő lehet.

A szakértő szerint jöhetnek gyors egymásutánban vagy kisebb szünetekkel. Nem lehet pontosan megmondani, mennyi orgazmusa lehet ilyenkor az embernek, mivel egyénenként változó. Egyes kutatások becslései szerint körülbelül 8-tól akár 15-ig is terjedhet ez a szám. Általában az orgazmus után helyreáll a test, és úgynevezett „tűzálló időszak” lép be, amikor gátolva van az orgazmus. Azok, akik természetesen képesek a többszörös orgazmusra, náluk nincs ez az időszak. De normális, hogy mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre szex után.

Mindenesetre a többszörös orgazmus képessége fejleszthető, és megmutatjuk, miként teheted meg, de ne feledd: mint az életben minden más dolognál, itt is igaz: gyakorlat teszi a mestert. Légy türelmes magaddal és ne add fel a célodat.
 

Tudj meg többet a medencefenékről

A medencefenék izmai nagy szerepet játszanak az orgazmusban. Valójában az orgazmus alapvetően gyors pubococcygeus (PC) izom-összehúzódások sorozata.
Húzd a köldököd irányába a szeméremtestedet, közben próbáld meg összehúzni a pubococcygeus izmokat az egyes orgazmus által kiváltott összehúzódások között. Ezeknek az izmoknak az összenyomása meghosszabbítja az orgazmust, és egy második vagy harmadik csúcspontot generálhat. Aztán, ha már érzed, hogy közeledik az orgazmus, érdemes többször összehúzni ezeket az izmokat az elnyújtott élményért.

 

szex szerelem orgazmus
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL