Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

A legjobb ajándék, a tudás! – A legjobb könyvötletek karácsonyra

Szerző:
Szabó Anna
Természetesen a legeslegjobb ajándék az ünnepekre a szeretet és a család, de mivel szereted őket, arra vágysz, hogy boldogok és elégedettek legyenek. Márpedig ezektől a könyvektől szinte biztosan boldogok lesznek, mert a tudást adod ajándékba, amivel kezükbe vehetik sorsukat, elérhetik céljaikat és olyanná varázsolhatják életüket, amilyenre szeretnék!

Ajándékozz olyan könyvet szeretteidnek, barátaidnak karácsonyra, amikkel gazdagabbá teheted az életüket!

Az alábbi kupon segítségével most 30 % kedvezményben részesülsz, amennyiben vásárolsz a Bioenergetic Kiadó zseniális könyveiből.

A kuponkód a következő:
NP-fd2866d0

Maria Mercati: A thai masszázs kézikönyve

A thai masszázs az egyik legősibb és egyben legkellemesebb gyógyító módszer, amivel a test és a lélek energiáit harmonizálod. A könyvben számos technikát elsajátíthatsz, amelynek segítségével testben és lélekben egyaránt egészségesebb, fiatalabb leszel, megnövekedik a teljesítmény és rugalmasabb, hajlékonyabb lehetsz. Illetve az, akit kezelésbe veszel, úgyhogy akár saját magadat is meglepheted vele, ugyanis a nyomó-, gyúró és manipulációs technikái intenzív gyógyító erőt szabadít fel, ami fájdalomcsillapító és stresszoldó hatásúak. A kedvesed biztos szívesen lesz tesztalany, akin gyakorolhatsz! Viszont a barátnőid férjeit is boldoggá teheted azzal, ha ilyen könyvet ajándékozol a párjuknak!
 

szórakozás könyv olvasás karácsony könyvcsomag könyvajánló
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL