SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Albert Einstein – Szerető hárem és a hugi…

Megbukott matekból és ő alkotta meg a relativitáselméletet. Ám amikor nem a fizikát kutatta vadul, akkor másik fekete lyukakkal volt elfoglalva. Bár tipikus hímsoviniszta módra nem hogy sokra, de egyenesen agyatlan tartotta a nőket, arra bezzeg jók voltak, hogy feleségei mellett még legalább plusz 10 szeretője legyen.

Ráadásul, mikor eljegyezte Mileva Maric-t, az újdonsült menyasszonynak átnyújtott egy csinos kis listát arról, hogy mit tehet és mit nem, de az is szerepelt benne, hogy a nő nem számíthat tőle sem intimitásra, sem hűségre. Akkor most dicsérjük meg milyen fair volt?

Mielőtt feleségül vette első unokatestvérét, előtte majdnem a hölgy 22 éves lányát vette el. De valószínűleg Elsa húgával is volt afférja még fiatalabb éveiben, amiről ismételten elmondható, hogy csak a hímsovi férfiak magyarázkodnak így: „Nem hibáztathatsz engem, fiatalok voltunk és ő akarta."

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL