SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Lewis Carroll – Pornófotó gyűjtemény kislányokról

Az Alíz, Csoda országban szerzője. A fotográfia volt a hobbija és legalább 3000 képet készített az életéről, amiből mára 1000 maradt fenn. Ebből 500 kislányok fotói. Igen, az egyébként is hibbant mese, hibbant szerzője a kislányok látványától vadult meg. Nem is volt tisztes, érett nővel kalandja, egész életében agglegény maradt. A nagylányok helyett, kislányokkal vette magát körbe, akiknek pikáns szerelmes leveleket és verseket is írt. Csak és kizárólag az angol lánykákat kedvelte, az amerikaiakat túl nyersnek, gorombának és fiúsnak találta.

Az egyik angol leány, Alice Liddell ihlette meg a vele azonos című kislány meséjét. Aztán amint a lányok elérték a pubertás kort, fel is út le is út, kirúgta őket a csudába.

Eleinte ártalmatlan fotókat készített róluk, aztán az 1870-es évektől már pucéran dolgozott velük. Hogy mit szóltak a családjaik? Hát még helyeselték is! A mára megmaradt fotók egy része ezt a stílust képviseli.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL