SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Charlie Chaplin - Liliomtipró

Ezt a pofát nem lehet elfelejteni, a néma filmek humorzsákját, aki a hölgyek körében mindig mérhetetlenül népszerű volt.

Gyengepontja tárgyát a fiatal lánykák képezték és legalább 2000 esett a cukros bácsi áldozatául. Rajongóiból, filmjeiben szerepkők közül válogatott kényére-kedvére - de csak is tiniket – aztán elcsábította őket és mikorra azok már fülig szerelmesek voltak belé, sokat sejtetően bármit megtettek neki. Talán még valami hangot is sikerült kicsikarniuk az egyébként örökké néma sztárból. Aztán amikor rendre módra teherbe estek, elküldte őket abortuszra majd a büdös életben rájuk nem nézett többé.

Kivéve egy esetet. Az egyik lányt titokban feleségül vette, miután megtörtént a baj. Egy ünnepségből tartottak haza, ott álltak a vasúti peronon és bizalmasan azt súgta a nejecskéje fülébe: „Ez lenne a legjobb alkalom, hogy véget vess a szenvedéseidnek. Miért nem ugrasz?”

Akkor mi a jó fenének vette el?!

A másik nem éppen úriemberhez méltó húzása az volt, hogy a szereplőválogatás némelyiken meztelenre kellett vetkőznie a hölgyeknek, akiket pitével dobott meg. Aki sikított, az már repült is ki a stúdióból, aki nem, az szerepet kapott.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL