SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

James Joyce – Nyami puki

20. századi író zseni, legfőbb műve az Ulysses, és aki mikor távol volt a nejétől levél-szexet folytattak. Perverz, szaftos, tüzes tartalom. Semmi kedves vagy drága Nora, hanem „édes kis ribancom" és aki arra kérte hites urát, hogy elégítse ki magát kétszer levele olvasása közben. Nem lennék meglepve, ha utána meglehetősen ragacsos választ kapott volna.

Különben Joyce legfőbb perverziója, aminek nem tudott ellenállni és bármikor jöhetett belőle egy recsegős hang vagy slukk, az a női pukizás. Gyakran kérte arra feleségét, hogy szeretkezés közben, bugyit szaggatóan, bátran eregesse a galambokat. Hozzájuk se mentem volna ebédre. Babfőzelék meg chili concarne…

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL