SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Oscar Wilde – A híres homoszexuális

A híres dráma- és regényíró, aki rettenetes ízléssel rendelkezett. Egyik hétköznapi öltözete: bársony kabát szegett zsinórral, térdig érő csizma fekete selyemharisnya, puha laza póló, széles karimájú gallérral.

Leghíresebb műve a Dorian Gray, amiből eleve süt is a nemi identitása és a szexualitáshoz való hozzáállása. Híresen homoszexuális volt. Egyáltalán nem volt válogatós, de elsősorban más írókra, költőkre hajazott, aztán jöhettek a férfi prostik majd a szolga- és az újságárusfiúk. Természetesen minden ilyen akció dús élményét leírta, miféle ramazúrikat és homi lakomákat tartottak, micsoda veszélyek és izgalmak érték, mintha csak Kipling Dzsungel könyvét élte volna át…

Aztán mártír homoszexuálisként is végezte. Az egyik pasija, - akivel már kezdetektől necces volt a dolog - Lord Alfred Douglas apja, Queensberry márkija megtudta, hogy fia egy meleg csávóval kamatyol, és nyomban szétkiabálta a világnak, hogy Wilde meleg, aki beperelte rágalmazásért, amit el is veszített és mehetett a dutyiba szodómia vádjával. Talán ő volt az egyetlen, aki örömmel hajolt le a szappanért.

De a meleg közösség már akkor is és még ma is felnéz rá.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL