SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Jean-Jacques Rousseau – A popsibajnok

Rousseau a felvilágosodásbeli filozófus, aki a Társadalmi Szerződés a Függetlenségi Nyilatkozat alapelveinek legfontosabb kulcsfigurája volt.

Tudni kell róla, hogy mérhetetlenül őszinte és igazmondó ember volt. Na már most, még életében kiadta az önéletrajzát, amiben többek között az is szerepelt, hogy élt-halt az elfenekelésért. Erre akkor jött rá, mikor 8 éves korában az iskola igazgatónője jól elnáspángolta. Valószínűleg azt se tudta, hova lője a patronját. Ez az élmény olyan mély benyomást tett rá, hogy utána mikor olyan nőkkel találkozott, akikről feltételezte, hogy nem riadnak vissza egy kis anyai szigor gyakorlásától, már izzó vágyakkal tolta is le a nadrágját.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL