SZÓRAKOZÁS

Ettől eldobod az agyad! - 10 hihetetlenül perverz híresség

Pornográf fotók kislányokról, női szellentésmánia, töménytelen homoszexualitás, gerjedés a fenekelésre. A „bűnlajstrom” hosszú, de hírességeink halottak, úgyhogy nyugodtan csámcsoghatunk sírjaik felett és kibeszélhetjük őket. 10 elképesztően perverz híresség van a tarsolyunkban olyan meglepetésekkel, amitől még a korty kávé és kicsordul a szádból!

{KEPGALERIA}

Hans Christian Andersen – Az önsanyargató biszex és prosti terapeuta

Tutira ott van a polcodon egy példány az Andersen meséiből. Most megrettentél? Hát igen, a világhíres meseíró, aki egész életében csak egy nőt szeretett igazán és egész életében magányos volt, némelyik meséjébe szexuális bizonytalanságát rejtette el.

Soha nem élt aktív szexuális életet, soha sem nősült meg, de helyettük voltak biszexuális hajlamai. Nagyon romantikusan, gyakran írt erotikától már-már lángoló kigyulladni készülő leveleket fiatal férfiaknak.

Szívét nem túl sok nő dobogtatta meg, de azokhoz előszeretettel vonzódott, akiknél biztosan tudta, hogy reménytelen a szerelem, mint például a svéd operaénekesnő, Jenny Lind esetében.

Majd mintegy önkínzó morbid módon, sűrűn járt el bordélyházakba, de nem ám a gyakorlati szerelmet keresve, hanem hogy jót dumálhasson a prostituáltakkal! Még a hölgyek jártak jól, hogy kibeszélhették magukat. Aztán félőrülten hazarohant és vadul maszturbálni kezdett, ami minden bizonnyal nagy csinnadrattával végződhetett. Grafomán és éppen pontos ember lévén, minden egyes önkielégítést feljegyzett a naplójába.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL