{KEPGALERIA}
Majd a Wroxton House Hotelben helyezkedett el, mint kukta. Következett a Wickham Arms, ahol már 60 főre főzött. Innen viszont gyorsan el kellett iszkolnia, mert összeszűrte a levet a tulaj nejével. Ezután következett London, ahol Marco Pierre White tanonca volt a Harvey's-nál. Utána három évig Franciaországban tanult Jöel Robuchon és Guy Savoy mesterszakácsoktól. Náluk nagy volt a hajtás, és egy idő után a Bermudákon között ki, ahol egy jachton volt szakács. Miután visszatért 1993-ban Londonba, elfogadta az Aubergine étterem főszakácsi posztját.
OLVASS TOVÁBB!
Így lehet maximális a nemzetközi költöztetés minősége
Nőként nem számít olyan könnyű feladatnak a költözés, mert a bevásárlást leszámítva nem a nehéz tárgyak cipelésére vagyunk bere...
SZÓRAKOZÁSÉrkezik a Temu konkurens Amerikában, itt az Amazon Haul
Minden 20 dollár alatt lesz....
SZÓRAKOZÁSNilu27: Az új csillag a hiperautók világában
Egy új játékos lépett a hiperautók exkluzív piacára, és lenyűgöző debütálásával minden szem rá szegeződik. A Nilu27 nem csupán ...
Erről a furcsa hobbiról még bizonyára nem hallottál: kik és miért szeretnek "larpolni"?
A larp, vagyis élőszereplős szerepjáték nem a közönség szórakoztatásáról szól, hanem arról, hogy magadnak teremts élményt....
SZÓRAKOZÁSTechno-buli is jár a dolgozóknak a Berlin melletti Tesla-gyárban
A Tesla gyárban technoclub is működik....
SZÓRAKOZÁSFelejtsd el a petrezselyemárulást! Lánybúcsú programok Budapesten
A lánybúcsú jó eséllyel az utolsó alkalom, amikor egy menyasszony még hajadonként, önfeledten jól érezheti magát barátnőivel. Hisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK