SZÓRAKOZÁS

Senki se feltételezte volna erről a 8 kemény legényről, hogy mentális problémákkal küzdenek

Bizonyos tekintetben mindenki küzd depresszióval, de jó esetben csak rövid ideig. Ez alól a híres emberek, sőt, a híres férfiak sem kivételek! Ugyanakkor ez a 8 férfi olyan bátor, hogy felvállalja annak a tényét, hogy szorongással, depresszióval, komoly mentális problémákkal küzdenek, illetve küzdöttek. Ettől nem lettek kevesebbek, hanem még nőttek is rajongóik szemében!

Ez a 8 híres férfi komoly mentális problémák miatt szenvedett, de sikeresen legyőzték őket. Ettől olyan inspirálóak:

Ryan Reynolds felfedezte és elfogadta a szorongást

Ha megnézed ezt a jóképű fickót, akkor valószínűleg úgy gondold, hogy erős, mindig vidám, és igazi Humor Harold. A New York Times feltárta Ryan Reynolds titkát, aki megerősítette, hogy hosszú ideig küzdött a beszélgetések előtti hányingerrel, félt a támadásoktól, de attól is, hogy meghalhat. Azt mondta: „szorongásom van és mindig is szorongásom volt.” Reynolds azt is elmagyarázta, hogy a korai 20-as éveiben sokat bulizott, és megpróbált eltűnni a világ szeme elől, miközben a szorongás és a jövőjével kapcsolatos félelmek kísértették őt. Csak a barátja túladagolása miatt bekövetkezett halála után hagyta abba a bulizást.

Ma Reynolds boldogan él feleségével és két gyerekével. Továbbra is igyekszik minden interjú előtt csillapítani a szorongását azzal, hogy Deadpool karakterének bőrébe képzeli magát.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL