SZÓRAKOZÁS

Senki se feltételezte volna erről a 8 kemény legényről, hogy mentális problémákkal küzdenek

Bizonyos tekintetben mindenki küzd depresszióval, de jó esetben csak rövid ideig. Ez alól a híres emberek, sőt, a híres férfiak sem kivételek! Ugyanakkor ez a 8 férfi olyan bátor, hogy felvállalja annak a tényét, hogy szorongással, depresszióval, komoly mentális problémákkal küzdenek, illetve küzdöttek. Ettől nem lettek kevesebbek, hanem még nőttek is rajongóik szemében!

Ez a 8 híres férfi komoly mentális problémák miatt szenvedett, de sikeresen legyőzték őket. Ettől olyan inspirálóak:

James Franco elismeri függőségeit és depresszióját

Milyen gyakran hallod azt, hogy az emberek, akik nyíltan beszélnek mentális problémáikról és függőségeikről? Nem gyakran, mert nem könnyű, különösen egy celeb számára. James Franco mesélt egy magazinnak arról, hogy nagyon addiktív személyiséggel rendelkezik, hiszen már tinédzserkorában is a drogokhoz nyúlt.

Ugyanebben az interjúban a színész azt mondta, hogy új hobbi jelent meg az életében. „Új fejezetet kezdtem az életemben. Sokáig voltam munkafüggő és egyéb dolgok rabja is, de nem az anyagoknak. Nemrég megváltoztattam az életemet, és ez része a terápiámnak." - magyarázta. A művészet és a sport mindig segített neki a nehéz idők leküzdésében, és a negatív érzelmek megszüntetésében. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL