2016. május 03. - Tímea, Irma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 03. - Tímea, Irma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Varázslat, mágia

Korábbi cikkeink a rovatban »

Szerezd meg vágyaid tárgyát egyetlen igézettel

Mindenki vágyik valamire. Már csak az a kérdés, te vajon mire? Egy fehér ruhára? Egy új cipőre? A kedvenc könyved folytatására? Gyöngysorra? Vagy egy autóra? Mindezt elérhető áron vagy ajándékba? Miért ne? Mond el a varázslatban szereplő igét és legyen a tied vágyaid tárgya! Mert aki mágiát használ, annak semmi se lehetetlen!

tovább »

Így készítsd el a személyes bolygó talizmánodat az asztro-mágia segítségével!

Mindannyiunk rendelkezünk születésünk óta egy csillagjeggyel és a hozzá tartozó uralkodóbolygóval. Ám a bolygó nem csak a személyiségünket képes befolyásolni. Minden egyes bolygó rendelkezik saját energiával, angyallal és szellemmel. Ha képes vagy az energiáját az ősi asztro-mágia segítségével megfogni és akár egy bolygó talizmánba ültetni, akkor bármely vágyadat megvalósíthatod! Megmutatjuk, hogyan készítsd el!

10 mágikus asztrológiai és angyal talizmán - Próbáld ki döbbenetes varázserejüket!

Ezek az igen különleges talizmánok az asztrológia, az angyal mágia, a számmisztika és a kabbala alapján készültek, ettől olyan varázslatosak és hatásosak. Szerencsét, győzelmet, szerelmet, védelmet és gazdagságot is ígérnek. Csak nyomtasd ki őket vagy rajzold fel őket pergamenre, vésd őket bele akármibe és legyenek a közeledbe! Az eredmény magáért fog beszélni!

Mond ki, és legyen meg a te akaratod szerint! - 15+1 ősi ráolvasás

Kívánságok, parancsok, elküldés, fenyegetés, kérés, ima, természetfeletti lény segítségül hívása. Ezek mind-mind lehetnek ráolvasások. A ráolvasás a mágia általános szöveges eszköze és a világon szinte mindenütt fellelhető és bevett szokás volt. Lényege, hogy gondolatokat, érzéseket, vágykat öntünk igék formájában, amikkel megteremthetünk akármit. Íme 15+1 ősi magyar és szomszédos országokból származó igen hatásos ráolvasás.

A 10 legtutibb Húsvéti mágia és jóslás, hogy megalapozd vágyaid beteljesülését!

A Húsvét nem csak a keresztényeké, hanem a pogányoké is, így a rengeteg keresztény szokás mellett babona, varázslatok és jóslások sokasága áll a rendelkezésünkre. Érdemes megragadni a Húsvéti időszakot és kihasználni mágikus jellejű mivoltát, hogy szerelmet, szerencsét, egészséget hozhassunk a magunk és szeretteink életébe vagy éppen megtudhassuk a jövőnket! Íme 10 régi és modern Húsvéti mágia vegyesen!

15 ősi és modern taoista talizmán, amivel az Univerzum megadja, amit kérsz

A taoizmus Kína egyik legnagyobb ősi vallása, amely nagy mértékben befolyásolta a kínai kultúrát és a mai napig él. Kínában különösen hisznek az istenekben, szellemekben, démonokban, akár csak a ying-yangban és az öt elemben. Természetesen ez a vallási világ hemzseg a papoktól és varázslóktól, akik képesek bármilyen talizmán elkészítésére, hogy elérjék céljaikat vagy éppen elűzzék a gonoszt. Íme 15 ilyen taoista talizmán, amit te is használhatsz!

5 ősi viking rúnamágia, amivel elérheted, hogy semmiből sem kell hiányt szenvedned!

Legyünk hálásak a skandináv Odin istennek, amiért hajlandó volt félszemét áldozni azért, hogy megszerezze a rúnák feletti tudást és hatalmat, és amiket így mi is használhatunk. A különös írásjelek mágikus erővel bírnak és mind-mind más jelentéssel vannak felruházva. Örök szerelemre, szépségre vagy bőségre vágysz? Szerencsére vagy egészségre? Van itt számodra 5 ősi rúnamágia, amivel elérheted, hogy mindened meglegyen, amire vágysz!

7 vérbeli és valóban működő cigánymágia - Alakítsd életedet kedved szerint!

A cigányasszonyok és varázslók szerint, minden ember képes arra, hogy a természet erejét megragadja és felhasználja céljai eléréshez. Lehet, hogy vannak köztünk ügyesebbek és kevésbé tehetségesebbek, de a lehetőség mindenkinek adott és hozzáférhet az erőhöz. Van számodra 7 vérbeli és döbbenetesen hatásos cigánymágia, amivel kedved szerint alakíthatod sorsodat!

5 szuper erős varázslat, amely látomásokat hoz a szemedre éjszaka

Ki ne szeretne egy kicsit belekukucskálni a jövőjébe, csak hogy meglássa, hogyan alakul a szerelmi, a pénzügyi, a munkahelyi helyzete vagy éppen az egészsége. Jól volna tudni időről időre, mire számíthatunk, mit kaphatunk vagy esetleg mit kerüljünk el. Most megadatik neked a lehetőség ezzel az 5 hatékony varázslattal, hogy teljesüljön a vágyad és belepillanthass a jövődbe!

Egy soha vissza nem térő lehetőség megidézése

Ki ne vágyna a karrierjében, a párkapcsolatában vagy csak úgy az életben egy soha vissza nem térő lehetőségre? Amit szinte az ölünkbe pottyantanak, nekünk pedig csak el kell fogadni. Egy soha vissza nem térő lehetőség egy fantasztikus új kapcsolat képében vagy álmaid állása formájában? Igen? Jöhet? Akkor végezd el ezt a varázslatot és csak várd ki a lehetőségedet!

2 olyan szertartás, amivel sokat segíthetsz a világnak! - Imák a szenvedés ellen

Gyakran foglalkoztat téged is a kérdés, bár csak tehetnél valamit a világért? Néha elfog a vágy, hogy szeretnéd megmenteni, valami jót cselekedni? Hidd el, minden apró segítség, amit már az embertársaidért, a környezetért vagy az állatokért teszel, az már nagy segítség! De ha ennél is többre vágysz, ragadd meg a mágia kínálta lehetőségeket és varázsolj azért, hogy szebb és jobb legyen ez a világ!

4 gyönyörű és igen hatásos tojásvarázs

A közelgő Húsvéti ünnepek alkalmával, ha már úgyis tojásfestésre adod a fejedet, akkor miért ne készíthetnél mágikus tojásokat? A húsvéti nyuszin és a locsolókon kívül bevonzhatod a szerelmet, a bőséget, de még az egészséged és a hosszú életet is! Próbáld ki a neked való gyönyörű és rendkívül hatásos tojásvarázs egyikét!

3 az életszínvonalat megnövelő tavaszi mágia

Szeretnél egy kicsit javítani az életszínvonaladon? Jól jönne egy kis bőség és jólét? Megszabadulnál a félelmeidtől, a korlátaidtól? Nem vetnéd meg a jobb munkát, sem a kiegyensúlyozott szerelmi életet? Akkor tunigold fel az életedet a 3 életszínvonalat serkentő tavaszi mágia egyikével!

"Mikor fogok férjhez menni?" - 3 egyszerű kis varázslat, amivel megjósolhatod!

Szinte már hallod a harangokat, érzed magadon a habos-babos ruhát csak azt nem tudod, mégis mikor?! Mi megértünk téged hiszen a legtöbb nőt bizony komolyan foglalkoztatja a kérdés: Mikor megyek férjhez? Ha te is ezen hölgyek közé tartozol és szeretnél legalább egy motiváló támpontot, hogy mégis mikorra várhatod a nagy napot, mikor lehetsz igazán boldog, akkor végezd el a 3 egyszerű, de nagyon hatásos varázslat egyikét!

3 szerelmi varázslat a szerelemért és a szenvedélyért az ősi állatmágia segítségével

Az állatmágia egy természetes, igen régi fehér mágia, amit kevesen használnak, főleg azért, mert kevesen ismerik a működését. Pedig amilyen egyszerű, olyan hatásos. Lényege a mikro- és a makrokozmosz összehangolása a hasonló a hasonlót elvével. Vagyis a kutya hűsége, és odaadása, a macska szenvedélye átültethető az emberre. Íme, 3 varázslat, amivel állatok segítségével kelthetsz szerelmet!

2 védelmi varázslat, amivel saját kezűleg védheted meg szeretteidet

Napjainkban, amikor látszólag egyre veszélyesebb, zavarosabb, gazdaságilag is instabil világba élünk, az a legkevesebb, hogy szeretnénk biztonságban tudni szeretteinket. Fizikai, lelki és természetesen anyagi biztonságban is. Jó volna őket egészségesnek és boldognak látni. Íme, itt a lehetőség, hogy saját kezűleg és egy kiskanál mágiával meg is teheted a 2 extra erős védelmi varázslat egyikével!

3 egyszerű szerencse varázslat, amire szükséged lehet a napokban

Bármelyik nap jól jöhet a szerencse, nemde? Nem is kell rá okot találni, szívesen vesszük, ha valami jó, kellemes, kapóra jön dolog történik velünk. De persze célirányosan sem haragszunk meg érte, ha mondjuk a szerelmi életünkben következik be vagy az anyagiak terén, esetleg sikerül vele egy isteni állást találni! Íme 3 szerencse varázslat, ami mindig jól jöhet!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Bízz abban, amit lelki szemeiddel látsz, és abban is, amit fizikai látásoddal érzékelsz, mert spirituális látásod segít a gyógyításban, a tanításban és az útmutatásban."

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép