2016. február 14. - Bálint, Valentin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 14. - Bálint, Valentin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Egy kismama naplója

Korábbi cikkeink a rovatban »

Ha sír, ha görcsöl, ha álmatlan - Masszázs babáknak

Ha ideges, vagy sír a kisbaba, sokszor bármit teszünk, csak ingerlékenyebb lesz. Ilyenkor jó, ha tudod, hogyan érhetsz el villámgyors megnyugvást - természetesen babamasszázzsal.

tovább »

Szilveszter babával, gyerekkel

Alig van vége a karácsonyi ünnep kavalkádjának, máris itt van szilveszter, az év egyik legnagyobb eseménye, amit együtt ünnepelnek kicsik és nagyok az egész világon. De mi van akkor, ha már nemcsak te vagy a pároddal, hanem van egy harmadik is, egy csöppség, akit nem szívesen bízol más gondjaira?

4 hasznos tipp a karácsonyi készülődéshez kisgyermekkel

Karácsony előtt mindig nagy a sürgés-forgás. Mindenki rohan ajándékot vásárolni, főzni, takarítani, így teljesen elvész az ünnep igazi értéke, hangulata. Kiesik a családok életéből a minőségi együtt töltött idő, készülődés, várakozás. Azonban mindezt máshogy is meglehet oldani.

Első karácsony egy kisbabával - Van 5 dolog, amit be kell tartanod

Hogyan birkózzon meg egy „friss” anyuka a karácsonyi ünnep kavalkádjával, a folyamatos szoptatás, sírás, pelenkázás közepette? Mennyi energiát érdemes befektetni, hogy ne vegye el minden erőnket és a babára is oda tudjunk kellő képpen figyelni?

Hatalmas csalódást okozol a csemetének, ha ezt mondod a Mikulásról

Honnan jön a Mikulás? Meddig éltessük a gyereket abban a tudatban, hogy a Mikulás hozza az ajándékot a puttonyában, a rénszarvasok által húzott szánon? Csalódás lesz számára, amikor kiderül? Mikulásjárás előtt többnyire minden szülőben megfogalmazódnak ezek és ilyesfajta kérdések. Ez természetes dolog is, hiszen ez a Mikulás várása egy világszintű dolog, mintha minden ember összeesküdne.

5 technika, amivel elérheted, hogy a gyermeked tudata felébredjen

Szeretnéd, hogy gyermeked tudatosan éljen és hozza meg döntéseit? A korai felnőttség ilyenkor nem hátrányt, hanem bölcsességet jelent. Ugyanúgy várnak rá a megtapasztalni valók, de ha tudatosságra tanítod őt, bátrabban engedheted majd el a kezét, mikor eljön az ideje, mert tudni fogja mi a helyes és nem lehet baj, amivel ne tudna majd szembenézni.

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

,,Járd ki lábam, járd ki most!" - A tánc lelki hatása a gyermekre

Könnyebb tanulás, jobb koncentrációs képesség, a személyiség kibontakozása, magabiztosság, barátságosság, szociális kompetenciák fejlődése. Mindez csak néhány dolog, amelyben a tánc segíthet a gyerekeknek.

Egy,,beteg" gyerek ne járjon az én gyerekemmel egy osztályba!


Olykor a ,,művelt, okos” felnőttek sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni, mint a gyerekek. Mindenki úgy tartja, hogy vele ez nem fordulhat elő, ő nem juthat abba a helyzetbe, hogy az ő gyereke beteg legyen. De valójában milyen betegségről is van szó? Ezúttal nem a megfázásról, vagy a hasfájásról beszélünk.

Hogyan mondd meg a csemetének a Jézuskát?

Meg kellene neki mondani valahogy, hiszen már olyan nagy… A dugóban ácsorogva már nem ugyanazt a gyerekversikét hadarja sokadszor a hátsó ülésen, hanem folyamatosan beszélget. Vagyis felnőtt. Na, nem teljesen, csak annyira, hogy lassan tudnia kellene: Mikulás igenis van, és karácsonyi angyalka is.

Influenzamentes Ünnepek és téli szünet? - Megmutatjuk, hogyan ajándékozz egészséget az ünnepekre! (X)

Az ünnepekre már mindenki lázasan készül. Tervezget, vásárol, csomagol… vajon minek örülne leginkább a kicsi? És mi volna az igazán hasznos, közös ajándék a családnak? Mindannyian tudjuk, hogy a szeretetet nem lehet pénzben kifejezni, ahogyan az egészséget sem! De vajon hogyan védhető ki az influenza?

Hogyan előzzük meg az influenzás megbetegedést? (X)

Közeledik a téli, influenzás időszak. A sok vírust és ezzel együtt a fertőző betegségeket az utcáról vagy a különböző közösségi helyekről hozzuk haza.

Éjszakai szörnyecskék - 3 dolog, amit megtehetsz, ha csemetéd fél a sötétben

Biztosan, te is visszaemlékszel arra, amikor kicsi voltál és eloltották este a lámpát, mindenféle rémségekre, boszorkányokra, szörnyekre gondoltál a sötétben és képtelen voltál elaludni. Ezzel a gyerekek most sincsenek másképpen.

Így mesélj a gyermekednek

Nincs ember, legyen az gyerek, vagy felnőtt, aki ne szeretné a meséket. Ha az életben legtöbbször másként alakul is, jó érezni, hogy a szereplők legalább a fantázia világában elnyerik méltó jutalmukat és büntetésüket. Cikkünkből megtudhatod, hogyan és milyen mesét olvass a gyermekednek.

7 dolog, amit meg kell tenned, ha szellemeket lát a csemetéd

Ezek a lények(?) állítólag a 2-6 éves korosztálynak mutatják meg magukat, melyet ezoterikus körökben azzal magyaráznak, hogy nekik még nyitva van a harmadik szemük, és mert a 2 év alattiak ritkán képesek szavakba önteni tapasztalásaikat. Már észrevesznek olyasmit, amit azelőtt nem, de a tudásuk túl kevés ahhoz, hogy megmagyarázzák a (számukra) furcsaságokat.

6 jel, hogy szivárvány-gyermek a porontyod

Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, fiatal lelkek, többnyire a kristály-gyermekek utódai. Senkitől sem félnek, kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak, és már születésükkor szellemiségük csúcsán vannak.

6 jel, hogy idős lélek lakozik a gyermekedben

Aki egy kicsit is hisz a reinkarnációban, az tudja, hogy minden életben egyre több tapasztalatot szerzünk, egyre bölcsebbé válunk, megszabadulunk a negatív gondolatoktól, szokásoktól, tehát, elérjük a teljes boldogságot. Ha ez az állapot bekövetkezik, akkor többé nem születünk újjá, hisz minden rosszat el tud engedni a lelkünk. Vajon gyermeked lelke bölcsebb, mint a tiéd?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 10 legromantikusabb város - szerintünk

A 10 legromantikusabb város - szerintünk

Ki mondja, hogy a romantika meghalt? Az, amit a filmekben látunk, nem létezik? Igenis létezik, csak meg kell hozzá teremteni a megfelelő körülményeket. A romantika megalapozására a legjobb egy csodás hely. Most összegyűjtöttük a 10 legromantikusabb várost.

Tovább »
Színjósda - Találd meg a mai színedet!

Színjósda - Találd meg a mai színedet!

Szeretnéd tudni, mit tartogat a közeljövő? Válaszra van szükséged? Vesd bele magad a színek rejtelmeibe, meglátod, segítségedre lesznek!

Tovább »
5 jel, hogy egy spirituálisan intim kapcsolatban élsz

5 jel, hogy egy spirituálisan intim kapcsolatban élsz

Egy spirituálisan intim kapcsolat össze sem hasonlítható más kapcsolatokkal. Ez egy olyan bensőséges, tiszta és mély kapcsolat, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy megérthesd azt. Bár az ikerláng és a lelki társi kapcsolatok hasonlítanak hozzá, - sőt, sokszor ez rájuk jellemző - de egyik megléte sem feltétele egy spirituálisan intim kapcsolatnak. Íme 5 jel, amelyből megtudhatod, hogy te ilyen kapcsolatban élsz-e!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép