2016. május 31. - Angéla, Petronella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 31. - Angéla, Petronella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Varázslat, mágia

Korábbi cikkeink a rovatban »

4 valódi és jól bevált szerelmi bájital

Lehelj új életet a kapcsolatotokba és szexuális életetekbe egy leheletnyi mágiával. Nyisd meg a boszorkánykonyhát otthonodban, keverj-kavarj, csiribí és csiribá és vigyél spirituszt oda, ahova szenvedélyre és tűzre van szükség! Íme, 4 igazi és nagyon erős szerelmi bájital, ami mindezt meg is adja!

tovább »

Szinte csak egy tükör kell a vágyaid eléréséhez! - Hihetetlenül hatásos tükörmágiák

Talán nem is gondoltad volna, hogy a tükör, amibe belenézel nem csak arravaló, hogy megmutassa hogy festesz ma reggel vagy elkenődött-e a sminked. Ezzel a sima, egyszerű tükörrel akár el is bűvölheted a kiválasztottadat, szenvedélyt gerjeszthetsz a kedvesedben, de akár a rossz energiáktól és az átkoktól is megszabadulhatsz általa. Biztos találni fogsz te is kedvedre való tükörmágiát!

A csodához csak egy ingára lesz szükséged! - 6 elképesztően gyors és egyszerű ingamágia

Az inga már az ókori Egyiptomban is ismert eszköz volt, napjainkban pedig a gyógyítás és a jóslás eszközeként híresült el az ezotéria keretein belül. Ám az inga ennél jóval több dologra is képes, ugyanis mágikus eszközként is használható, amelynek segítségével levehetjük az átkot, megidézhetjük a szerelmet, de akár a szerencsét is! Használd te is az ingamágiát! Íme, 6 egyszerű és villámgyors varázslat!

Kérd ki ezzel a szertartással az életedre vonatkozó próféciákat a Nornáktól!

A Nornák a sors istennői a skandináv mitológiában. A három leghatalmasabb és legismertebb, Urd, aki a múlt ismerője, Verdandi, a jelen látnoka és Skuld, aki a lehetséges jövőt ismeri. A Nornák csarnoka az Urd forrásnál, azaz a sors forrásánál, az Yggdrasil, az életfa gyökereinél van. Minden élő sorsát ők döntötték el, - és alaposan ismerték - mivel ők fonták a sors fonalait. Kérd ki bátran tőlük ezzel a szertartással az életre vonatkozó próféciákat!

Teljesüljenek kívánságaid az ősi és varázslatos Cigánykártya mágiával

Bármire is vágysz, a tied lehet. Jól hangzik, ugye? Még akár valóság is lehet, ha vágyaid, céljaid elérésnek érdekében az ősi és rendkívül mágikus cigánykártyákat használod fel. A cigánykártya mágia segítségével szerelmet, jólétet, jó egészséget vonzhatsz be magadnak, de akár másnak is! Próbáld csak ki ezt a könnyű és szörnyen hatásos mágiát!

Így készítsd el a személyes bolygó talizmánodat az asztro-mágia segítségével!

Mindannyiunk rendelkezünk születésünk óta egy csillagjeggyel és a hozzá tartozó uralkodóbolygóval. Ám a bolygó nem csak a személyiségünket képes befolyásolni. Minden egyes bolygó rendelkezik saját energiával, angyallal és szellemmel. Ha képes vagy az energiáját az ősi asztro-mágia segítségével megfogni és akár egy bolygó talizmánba ültetni, akkor bármely vágyadat megvalósíthatod! Megmutatjuk, hogyan készítsd el!

10 mágikus asztrológiai és angyal talizmán - Próbáld ki döbbenetes varázserejüket!

Ezek az igen különleges talizmánok az asztrológia, az angyal mágia, a számmisztika és a kabbala alapján készültek, ettől olyan varázslatosak és hatásosak. Szerencsét, győzelmet, szerelmet, védelmet és gazdagságot is ígérnek. Csak nyomtasd ki őket vagy rajzold fel őket pergamenre, vésd őket bele akármibe és legyenek a közeledbe! Az eredmény magáért fog beszélni!

Mond ki, és legyen meg a te akaratod szerint! - 15+1 ősi ráolvasás

Kívánságok, parancsok, elküldés, fenyegetés, kérés, ima, természetfeletti lény segítségül hívása. Ezek mind-mind lehetnek ráolvasások. A ráolvasás a mágia általános szöveges eszköze és a világon szinte mindenütt fellelhető és bevett szokás volt. Lényege, hogy gondolatokat, érzéseket, vágykat öntünk igék formájában, amikkel megteremthetünk akármit. Íme 15+1 ősi magyar és szomszédos országokból származó igen hatásos ráolvasás.

A 10 legtutibb Húsvéti mágia és jóslás, hogy megalapozd vágyaid beteljesülését!

A Húsvét nem csak a keresztényeké, hanem a pogányoké is, így a rengeteg keresztény szokás mellett babona, varázslatok és jóslások sokasága áll a rendelkezésünkre. Érdemes megragadni a Húsvéti időszakot és kihasználni mágikus jellejű mivoltát, hogy szerelmet, szerencsét, egészséget hozhassunk a magunk és szeretteink életébe vagy éppen megtudhassuk a jövőnket! Íme 10 régi és modern Húsvéti mágia vegyesen!

Így készíts magadnak szerencse- vagy szerelem mágnest!

Ha teheted, miért ne könnyítenéd mag az életed azzal, hogy elegendő szerencsét vagy éppen folyamatosan ostromló udvarlókat biztosítasz magadnak, akikből aztán kiválaszthatod az igazit? Hordj magadnál egy mágiával meghintett mágnest, hogy fellendítsd az anyagi helyzetedet, több szerencse érjen és még hódolókból se szenvedj hiányt. Megmutatjuk, hogyan készítsd el!

Április 30-a az év egyik legmágikusabb napja! - 3 rendkívül hatásos Beltane mágia

Beltane ünnepe mindig a szerelem, a szex, a termékenység és a jóslás jegyében telik. Éppen ezért használd ki az év egyik legmágikusabb napját, az április 30-ai éjszakát ahhoz, hogy belekukkants a jövődbe, találkozz nem e világi lényekkel vagy bebiztosítsd életedben a szerelmet! Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a legszimpatikusabb mágiát és holnap este elvégezni!

Alkohol kiábrándító igézet - Babonázd meg és érd el, hogy lemondjon az italról

Sajnos sok feleség és nő életét keseríti meg az alkohol. Ha nem is feltétlenül azért, mert élete szereleme alkoholista, de mégiscsak zavarja őket a rendszeres részegség vagy a mindennapos ivászat. Ne felejtsük el, oka van annak, ha valaki az alkoholhoz fordul. Ha úgy érezzük komoly az eset, akkor mindenképpen szakember segítségét kell érni. Amit természetesen a szerető asszonyok megtámogathatnak egy mágiával, hogy még hatásosabb legyen!

Szerezd meg vágyaid tárgyát egyetlen igézettel

Mindenki vágyik valamire. Már csak az a kérdés, te vajon mire? Egy fehér ruhára? Egy új cipőre? A kedvenc könyved folytatására? Gyöngysorra? Vagy egy autóra? Mindezt elérhető áron vagy ajándékba? Miért ne? Mond el a varázslatban szereplő igét és legyen a tied vágyaid tárgya! Mert aki mágiát használ, annak semmi se lehetetlen!

Egy soha vissza nem térő lehetőség megidézése

Ki ne vágyna a karrierjében, a párkapcsolatában vagy csak úgy az életben egy soha vissza nem térő lehetőségre? Amit szinte az ölünkbe pottyantanak, nekünk pedig csak el kell fogadni. Egy soha vissza nem térő lehetőség egy fantasztikus új kapcsolat képében vagy álmaid állása formájában? Igen? Jöhet? Akkor végezd el ezt a varázslatot és csak várd ki a lehetőségedet!

2 olyan szertartás, amivel sokat segíthetsz a világnak! - Imák a szenvedés ellen

Gyakran foglalkoztat téged is a kérdés, bár csak tehetnél valamit a világért? Néha elfog a vágy, hogy szeretnéd megmenteni, valami jót cselekedni? Hidd el, minden apró segítség, amit már az embertársaidért, a környezetért vagy az állatokért teszel, az már nagy segítség! De ha ennél is többre vágysz, ragadd meg a mágia kínálta lehetőségeket és varázsolj azért, hogy szebb és jobb legyen ez a világ!

4 gyönyörű és igen hatásos tojásvarázs

A közelgő Húsvéti ünnepek alkalmával, ha már úgyis tojásfestésre adod a fejedet, akkor miért ne készíthetnél mágikus tojásokat? A húsvéti nyuszin és a locsolókon kívül bevonzhatod a szerelmet, a bőséget, de még az egészséged és a hosszú életet is! Próbáld ki a neked való gyönyörű és rendkívül hatásos tojásvarázs egyikét!

3 az életszínvonalat megnövelő tavaszi mágia

Szeretnél egy kicsit javítani az életszínvonaladon? Jól jönne egy kis bőség és jólét? Megszabadulnál a félelmeidtől, a korlátaidtól? Nem vetnéd meg a jobb munkát, sem a kiegyensúlyozott szerelmi életet? Akkor tunigold fel az életedet a 3 életszínvonalat serkentő tavaszi mágia egyikével!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Keverd össze, idd 1 hétig, és dobj le 5 kg-t!

Keverd össze, idd 1 hétig, és dobj le 5 kg-t!

Ez a varázslatos házi recept segít abban, hogy hihetetlen gyorsasággal ledobj magadról 5 kg súlyfelesleget. Mutatjuk, hogyan készítsd el a varázsitalt, amit egyetlen hétig kell csak fogyasztanod.

Tovább »
5 dolog, amivel elérheted a belső öröm állapotát

5 dolog, amivel elérheted a belső öröm állapotát

Létünk fő mozgatórugója, hogy boldogsággal haladjunk életutunkon. Sokunkban az a hit él, hogy a boldogság sikereink eléréséből, vagyonunk gyarapításából, az egészségünk megőrzéséből, és a számunkra értékes kapcsolatokból tevődik össze. Ezek azonban, csak melléktermékei nem pedig kiváltó okai a belső öröm megélésének.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "A Világ a beteljesülés és az elért eredmények lapja."

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Csapocska Mónika

Érzelmi Felszabadítás terapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Csapocska Mónika

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép