2015. július 06. - Csaba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 06. - Csaba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Varázslat, mágia

Korábbi cikkeink a rovatban »

Kíváncsi vagy egy titokra?- Az igazság varázslata segít!

Úgy érzed, titkolózik előtted a párod, a gyermeked, a főnököd? Szeretnéd megtudni mit, gondol rólad az, akivel éppen ismerkedsz? Vagy azt érzed, valaki hazudik neked? Bármilyen titok legyen is előtted elrejtve, ez az egyszerű varázslat felfedi előtted az igazat!

tovább »

Szerelmi mágia - Oh, csodás Szent Iván éj!

Az év leghosszabb napja, és legrövidebb éjszakája! Évszázadok óta a második legvarázslatosabb éjszaka. (Halloween az első! ) Akár bulival, akár szerelemi varázslattal töltöd az éjszakát, itt biztos találsz egy két hasznos információt.

Így tegyél szert kártyajós tehetségre!

Mielőtt legyintetnél, hogy ez teljesességgel lehetetlen, megnyugtatásul közlöm, hogy egyáltalán nem! Bár ez a varázslat nem ígéri, hogy született jós leszel, de előhozza belőled a rejtett hajlamokat és segít jobban ráhangolódni a kártya, illetve a jóslás művészetére. Szóval ne mondj le a vágyadról, hogy ha szeretnél megtanulni jósolni, mert most elérkezett a te időd!

Utazz az időben! - Varázsold magad oda, ahol lenni akarsz!

Ugye milyen jó lenne néha elszökni ebből a világból? Magad mögött tudni mindent és máshol ejtőzni? Az ókori Egyiptomban vagy Rómában? Az ’50-es évek Amerikájában? A művészek fénykorában? Ha eleged van a valóságból esetleg kíváncsi vagy más korszakokra, szeretnéd a saját szemeddel látni, mi történt a múltban, akkor kövesd a varázslatban leírtakat és utazz kedvedre az időben!

Mérgezett alma helyett szerelemmel átitatott almát készíts a kedvesednek!

Boszorkánykonyha felsőfokon! Még hogy a mesék nem a valóságon alapulnak… ámde mi örök szépség helyett most az igaz, szenvedélyes, lángoló szerelmet kínáljuk neked! Mérgezett alma helyett szerelemmel átitatott almát adj a kedvesednek! „Csak egy harapás és az álmaid valóra válnak…” – egy igazi, de nem gonosz boszorkány fedi fel előttünk a Hófehérke mese féle alma receptjét.

Vess véget a pechsorozatodnak! - Ősi Ámon-Rá karmatisztító mágia

Úgy érzed negatív, szerencsétlen, peches időszakon mész keresztül? Semmi sem jön össze? El kellene már egy kis siker és szerencse? Akkor talán a rossz karmád kezdett ellened fordulni. De ősi egyiptomi Ámon-Rá karmatisztító mágia segít megszabadulni tőle, hogy tiszta lappal kezdhess! Végezd el a műveletet és az életed ismét sínen lesz!

Végy fürdőt a szerelemért, a szenvedélyes együttlétekért! - 5 titkos boszorkányreceptúra

Ha biztosan be akarod vonzani a szerelmet vagy a jelenlegit szeretnéd felturbózni, akkor nincs más dolgod, mind kipróbálni az egyik szerelemfürdőt! De ha az ellenállhatatlan külsőre vágysz, esetleg olyan szépségre, hogy a párod úgy kívánjon, hogy majd beleőrül, akkor se mulaszd el kiválasztani a megfelelő fürdőt a boszorkány titkos receptúrái közül!

Csak egy szippantás a szerelemért, a szépségért - 7 mágikus füstölő és parfüm

Csak szippantás választ el téged a jóléttől és a sikertől. Csak egy szippantás és a párod, a kiszemelted el lesz ájulva tőled és teljesen az ujjad köré csavarhatod. Keverj ki egy mágikus füstölőt vagy készíts parfümöt és mágnesként vonzod majd be a szerelmet, a szenvedélyt, a jólétet!

Szex, szerelem, tündér mágiák Beltane alkalmából

Mindjárt itt van Beltane, az ősi kelta és boszorkány ünnep, mikor kigyulladnak az örömtüzek és megünneplik az Istennő egyesülését a szarvas istennel. Ez a nap a testi és lelki szerelemé! Ünnepelj velük Te is, használd ki az alkalmat és varázsolj életedbe szerelmet, forró szexet, szexi kisugárzást vagy akár idézd meg otthonodba tündéreket és lásd meg éjjel jövődet!

Gyorstalpaló tanfolyam bájitalkészítésből - Bájitalok készítése 3. rész

Végre elérkeztünk a legizgalmasabb részhez, mikor is végre fény derül magára a bájitalkészítés fortélyára! Ha eddig résen voltál, most meg ne állj, jön a lényeg, hogy hogyan tudsz az otthoni kis boszorkánykonyhádban valódi bájitalokat főzni!

Gyorstalpaló tanfolyam bájitalkészítésből - Hagyományos boszorkány eljárás 2. rész

A tökéletes bájital alapjait a legjobb, ha mi magunk termeljük ki a kis konyhakertünkből vagy az otthoni cserepeinkből. Ehhez viszont ismerni kell az ősi boszorkány hagyományokat, miként vehetjük magunkhoz az alapanyag legjobb részeit és hogyan bánjunk velük. Úgyhogy ha te is a tuti biztos bájitalkészítésre hajazol, akkor ne hagyd ki ezt a részt!

Gyorstalpaló tanfolyam bájitalkészítésből - Gyógyteák készítése 1. rész

Egy igazi boszorkány szakértelmével és segítségével betekintést nyerhetünk a bájitalok készítésbe. Ámde mielőtt fejest ugranánk a mágikus italok gyártásának és a boszorkánykonyha művészetébe, ismerkedjünk meg néhány alappal, mint amilyenek maguk a gyógynövények és a gyógyteák elkészítésével, amikhez néhány receptet is adunk! Kezdődjék meg a gyorstalpaló tanfolyam!

Gyorstalpaló tanfolyam Kőmágiából - Varázslás 3. rész

A különböző gyógyítási módszerek tanulmányozása után, elérkeztünk az Kőmágia gyorstalpaló tanfolyam talán legizgalmasabb részéhez, hogy miként tudunk az ásványokkal varázsolni! Ehhez nincs másra szükséged, mint az ásványokra, ismerni azok mágikus megfeleléseit és céljait, végül elvégezni a varázslatot a leírtak alapján!

Gyorstalpaló tanfolyam Kőmágiából - Ékkőterápia 2. rész

Az első részben már megismerkedtünk a kristályokkal történő gyógyítás azon módszereivel, mint a gyógyvíz és mágikus fürdő készítésével illetve a marokkő használatával. A gyorstalpaló tovább folytatódik az ékkőterápia rejtelmeivel és újabb ásványokkal ismerkedhetsz meg! Hamarosan nagy ásványguru és házi gyógyító leszel, csak így tovább!

Gyorstalpaló tanfolyam Kőmágiából - Gyógyítás 1 rész.

Oda vagy az ásványokért és mélyen hiszel bennük? Tán még tapasztalod is gyógyerejüket? Ez még nem minden! Használhatjuk ezt a naturális és sosem szűnő energiaforrást gyógyításra, de akár mágikus munkára is! Fantázia kérdése, mire vagyunk képesek alkalmazni a kövek áldott jó erejét! Kezdésnek adunk pár gyógyító tippet és átnyálazzuk az ásványok felhasználási körét!

8+1 mágikus fürdő a hétköznapokra - Varázsolj, miközben fürdesz!

Ha nem akarsz az oltár előtt dolgozni vagy szertartásokat végezni, akkor csak feküdj be a kádba és varázsolj ott! 8+1 praktika áll a rendelkezésedre, hogy amíg kényeztető fürdőt veszel, szépséget, önbizalmat, békét, agyagi jólétet varázsolj magadnak! Vonulj el a kedvenc helyiségedbe, és boszorkánykodj maximális luxus közepette!

Démonokkal suttogás - A Goécia művészete

Démon- és halottidézés, ördögökkel suttogás. A sötét, vagyis a fekete mágia mindenszintű művészetének összefoglaló neve a Goécia, ami az angyali mágia az az a Teurgia ellentéte. De mit jelent mindez? Valami sötét, bűnös és megvetendő dolgot? Veszélyes? Elkockázhatjuk vele a lelkünket, netalántán a testünket? Pillants bele a sötét művészetek tudományába!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Gondolatolvasó varázslat - Így fürkészd ki, amit tudni szeretnél!

Gondolatolvasó varázslat - Így fürkészd ki, amit tudni szeretnél!

Nem vicc! Azon elmélet szerint, miszerint tele vagyunk születésünktől fogva szunnyadó képességekkel, magában hordozza azt a tényt, hogy képesek lehetünk a gondolatolvasásra. Hiszen biztosan te is álmodoztál már arról, de jó lenne tudni, mit gondol rólad a párod vagy mire készül a főnököd. Ha szeretnéd kiolvasni a gondolatokat, íme itt egy remek varázslat!

Tovább »
Melyik útra érdemes rálépned? - A karmikus horoszkóp elárulja

Melyik útra érdemes rálépned? - A karmikus horoszkóp elárulja

Mindenki a maga sorsának kovácsa - tartja a mondás. Életünk során mi választjuk meg, melyik útra lépünk, és haladunk rajta tovább. Így történik ez például a pályaválasztás kockázatokkal teli pillanatában is, amikor sokan tanácstalanul állunk a döntés előtt. Ebben is segíthetnek a csillagok, hiszen csillagjegyed megmutatja, melyik útra érdemes rálépned.

Tovább »
Amíg a nők barnulnak, a pasik bambulnak

Amíg a nők barnulnak, a pasik bambulnak

Tartja magát a hőség, és ezzel a férfiak megpróbáltatásainak sem akar vége szakadni. Mert a kánikulában Ti, Hölgyek, alig viseltek valamit, mi meg alig bírjuk megállni, hogy ne legeltessük rajtatok a Pasiszemünk. Még akkor is, ha nem vagyunk egyedül…

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép