 Szabó Anna
         Szabó Anna
      .
Hozzávalók
- 300g üveg tészta
- 200g tenger gyümölcsei
- 100g zöldborsó
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- zöldfűszerek ízlés szerint
- 2 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál szójaszósz
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Készíts egy keveréket a szójaszószból és a citromléből, majd öntsd rá a tenger gyümölcseire, és hagyd ebben a pácban 20-30 percig. Az üvegtésztát tedd forrásban lévő vízbe, főzd 5-7 percig, majd szűrd le. Közben pirítsd meg az előzőleg felszeletelt paprikát, add hozzá a zöldborsót és a fokhagymát, a legvégén pedig a tenger gyümölcseit. Süsd az egészet kb. 5-7 percig. A végén keverd hozzá az üvegtésztát, tálalás előtt pedig szórd meg zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
 
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
 
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK