GYERMEK

7 ok, amiért a párok szakítanak a gyermek születése után

A párkapcsolatok közel felének szakítás lesz a vége az első gyermek születése után. Ez a statisztika elszomorító, ugyanakkor rámutat néhány fontos dologra, amit egy párnak muszáj tisztáznia, mielőtt szülővé válnának.

A legtöbb ember fel sem fogja a gyerek megszületésével járó változások mértékét, így sokként éri őket mindaz, ami a csöppség életének első hónapjaiban rájuk vár. Ha tudod, mire kell számítanod, sokkal könnyebben túljutsz a nehézségeken, és a párkapcsolatod épsége miatt sem kell aggódnod.

Szülés utáni depresszió

Szinte elvárás, hogy a nők boldogok legyenek a gyermek megszületése után, pedig a valóság ennél sokkal komplikáltabb. A szülés utáni depresszió gyakori jelenség, a nők mégis hajlamosak titkolni a párjuk előtt, és inkább úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Ennek ellenére elvárják, hogy az tudja, hogy valami nincs rendben, és segítsen nekik. A vége az lesz mindennek, hogy csalódnak a partnerükben, és bűntudatuk lesz, amiért nem szeretik annyira a kisbabát, amennyire kellene. Ez minden párkapcsolatot hatalmas próbatételnek vet alá.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL