KÖZÉRZET

Harc a fáradtság ellen - 8 étel, ami feltölt energiával

Mind nagyon jól tudjuk, milyen nehéz megtartani az egészséges étkezésre, a gyakori testmozgásra és a több alvásra vonatkozó fogadalmakat. A probléma része, hogy nincs elég energiánk, ami támogatna bennünket és az elhatározásainkat. De nézzük, honnan is nyerhetünk energiát?!


Ha van valami, amit tehetünk azért, hogy a helyes úton maradjunk, akkor az a sok energizáló étel fogyasztása annak érdekében, hogy egész nap kipihentek, lendületesek és éberek lehessünk. annak érdekében, hogy felpörgessük a testünket, először is kezdjünk el egyszerű változtatásokat bevezetni az étkezésünkben, tudatosan válasszuk meg a táplálékunkat. Íme, egy lista 8 egyszerű energizáló hatású ételről, köztük a reggeli zabkásával és a lazaccal, a lehető legjobb eredményekért.
  

Barnarizs

A barnarizs biztosítja számodra az egészséges szénhidrátlöketet. Megnyugtatunk, a kapcsolatod a szénhidrátokkal 100%-os fontosságú annak érdekében, hogy megőrizd a megfelelő energiaszintedet a nap folyamán. A barnarizs egyben remek forrása a magnéziumnak, amely fontos szerepet játszik az energia termelésében a sejtekben. Egy bögre ebből a nagyszerű gabonaféléből biztosítja több mint 25%-át a napi magnézium-szükségletednek, ezzel az egyik legjobban energizáló étellé teszi azt. 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL