MÁGIA

5 ősi misztériumon alapuló sámán mágia – Lépj kapcsolatba a szellemvilággal!

A sámán mágia az egyik legmisztikusabb mágiafajta, akárcsak maguk a sámánok is, akik kapcsolatban állnak a természet szellemeivel, meg egyáltalán a szellemvilággal. Mindennek köszönhetően pedig ősi bölcsességek tudói. Ráadásul képesek a gyógyításra és az asztrálutazásra. Mutatunk 5 különleges sámánmágiát, amit te is elvégezhetsz!

Tekintsd meg az 5 sámán mágiát és végezd el azt, amelyik leginkább a kedvedre van!

Gyógyító rituálé

Először is végy egy tisztító fürdőt. Utána vegyél fel fehér ruhát. Gyújts 12 fehér gyertyát és füstölj tömjénnel. De legyen a kezedben egy zsálya füstölő is, meg egy toll vagy legyező. Ülj le kényelmesen az oltárod elé vagy ahová jól esik, és húzz magad köré egy sókört. Hunyd le a szemedet, és lélegezz mélyeket a füstölőkből. A szádon fújd ki a levegőt. Egy kis relaxáció után mondd el ez igét: „Természet Anya, gyógyítsd meg kérlek beteg gyermekedet, mert megtámadta testét a gonosz. Gyógyítsd meg testemet és lelkemet!”

Továbbra is legyezd magad felé a füstölőt és közben vizualizáld, hogy a betegség kifolyik belőled a földbe. Közben mondd: „Kiűzlek benneteket! Távozzatok testemből-lelkemben, ne mérgezzetek tovább! Eredjetek távol tőlem!”

Lásd, hogy eltűnnek belőled a betegségek, majd megnyílik az ég és aranyfény árad rád. Érezd a gyógyító melegét és mondd háromszor: „Meggyógyultam.”

Ezután füstölj addig, ameddig jól esik. A végén a sót és a füstölőmaradékot szórd ki a házon kívülre.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL