MÁGIA

Ezzel a varázslattal könnyű munkavégzéssel is sok pénzhez juthatsz! - Csak ma végezheted el!

Dolgozni kell ahhoz, hogy pénzhez jussunk, de a legtöbb embernek nem is ezzel van a gondja. Sokkal inkább a sok, a nehéz, a stresszes, felelősséggel teli munkával, amit gyakran nem éreznek arányosnak a fizetésükkel. Éppen ezért, ennek a varázslatnak köszönhetően megkönnyítheted a munkádat, hogy ne keljen belerokkanod a pénzkeresésbe!

Mivel ma van május elseje, az ősi kelta ünnep, a Beltane, ma érdemes elvégezni a szerelemmel, illetve anyagiakkal kapcsolatos mágiákat. Ez a varázslat abban lehet a segítségedre, hogy könnyebb legyen a munkád – vagy ilyet találj – és ne keljen kínkeservesen szerezned meg a fizetésedet. Annak érdekében, hogy maximálisan hasson, ma érdemes elvégezned. Úgyis lehetne mondani, hogy kevés és laza munkavégzéssel szerezheted meg a pénzedet! Kövesd az alábbiakat és végezd el az este folyamán a mágiát! 

Kellékek

  • 1 db fehér gyertya
  • 1 fénykép rólad
  • Néhány szál haj tőled
  • Babérlevelek

A varázslat menete

A gyertya köré tekerd a hajszálaidat vagy mézzel is odaragaszthatod őket. Mielőtt meggyújtod a gyertyát, így szólj: „Ahogy a gyertya lángja könnyedén megolvasztja a viaszt, olyan könnyű legyen az én munkám is az életben, bármivel is foglalkozzak.”

Gyújtsd meg majd tedd a fényképed közepére és szórj köré babérleveleket, amelyekre a pénz szót írtad, majd mondd: „Könnyű munka, kényelmes munka, gondtalan munka az, amivel megkeresem kenyeremet. Kevés erőfeszítéssel is sok pénzt szerzek. Bőven nekem terem babér, mert május elseje van, mikor az égiek rám zúdítják áldásukat!”

Hagyd leégni a gyertyát, de persze figyelj oda arra, hogy minden tűzbiztos legyen. Miután leégett, tedd a csonkot a fényképpel meg a levelekkel egy biztos helyre, legalább 3 hónapra.


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL