DIVAT

A romantika jegyében

Szerző:
Szabó Anna
Azért imádjuk a tavaszt, mert a nyíló virágok, a friss fű illata, a napsütés mindenkiben romantikus érzéseket vált ki. Végre itt a jó idő! A romantikus hangulatot az öltözködésed is tükrözheti.

 

Virágos tunika

A tunika egy nagyon nőies viselet, hiszen egy alakot kiemelő fazon. Lehet szexi is, ha mély a dekoltázs, illetve kislányos, ha rövid ujjú, vagy ha kedves fodrok díszítik, de egy biztos: a tunika abszolút romantikus hangulatú viselet. Élére vasalt farmerrel egy kis eleganciát is adhatsz megjelenésednek, de jeggings-el is viselheted, ha trendi összeállításra vágysz.

Ethnic

Az állatmintás ruhák évek óta jelen vannak a divat palettáján. Nem lesz másképp idén sem, az ethnic a tavasz és nyár egyik vezető trendje. Egy fekete-fehér zebra mintás mini ruha a vadon hangulatát hozza a városi életbe. A színes, törzsi motívumok úgyszintén. Viseld bátran saruval, vagy pántos szandállal.

Bájos, ha fodros

A fodrok mindig lágyítják a ruhák szabását, legyen az egy top, blúz, vagy szoknya. A lágyság pedig nőies, és szexi. A mély dekoltázson hullámzó fodrok igen megkapó látványt nyújtanak, de a fodros blúzok és topok előnyös viseletek kisebb mellű lányok számára is.

A 60-as években járunk

Minden retro, ami a múltat idézi. Idén a tervezők a 60-as éveket választották az egyenes szabású mintákkal, és jellegzetes díszítésekkel. A legismertebb fazonok azonban kétség kívül a mell alatt húzott ruhák. Ennek a stílusnak elengedhetetlen kellékei még a kis masnik. Egy pöttyös pánt, vagy egy egyszerű fekete masni adja meg a retro hangulatát az öltözetnek.

Csipkés topok

Ha a romantikánál tartunk, akkor mindenképp említést kell tennünk a csipkés ruhadarabokról is, melyek szintén visszatértek idén a tavaszi-nyári kollekciókba. Mivel ez az anyag átlátszó, kissé kihívó lehet hétköznapi viseletnek, randira azonban tuti tipp.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL