GASZTRO

Rakott málnafagylalt

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:
25dkg málna
1 liter vaníliafagylalt
2,5dl tejszín
Málna a díszítéshez

Elkészítése:

1. Pürésítsd a málnát, keverd össze a felvert tejszínnel, majd fél órára tedd hűtőbe. Ezután egy folpack fóliával kibélelt formába adagold a vaníliafagylalt.

2. A gombócok közé öntsd a tejszínes, málnás keveréket. Egy villával kissé keverd össze, hogy márványos legyen, majd egy éjszakára helyezd mélyhűtőbe.

3. Borítsd behűtött tálra. Spriccelj rá tejszínhabot, és friss málna darabokkal megszórva tálald.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL