DIVAT

Nyár váró gyümölcs szüret

Szerző:
Szabó Anna
A közelgő nyár egyik kedvelt mintázata a ropogós, puha, édes, lédús gyümölcsök lesznek. A nyár élénk színeivel párosítva az eper, alma, cseresznye, dinnye harapnivaló díszei lesznek ruhatáradnak. De a játékos és vidám formákat nem csak a ruhákon viselheted majd!

Édes és szexi egyben:

Ne légy rest beszerezni egy igazi nyári finomságot. Ne hidd, hogy kislányos, mert igenis szexi. Tiltott gyümölcsök? Nincs is ennél izgatóbb!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennivaló ruhák

Hát nem édes ez az epres trikó? Farmerrel, piros szandival egyenesen tündéri! Akárcsak ez az ananász mintás felső. Almás, epres, cseresznyés szoknyák, kinek kinek kedve szerint. Nem szereted a zöld almát? Van helyette piros!


Édes álmok

Trikó és rövidnaci. Nem csak alváshoz viselheted. Dorothy Perkins cseresznyés, vagy epres kivitelben gyártja a cukorfalat darabokat. A trikókhoz és rövidnadrágokhoz természetesen mást is felvehetsz. Például szűk farmert és papucsot, vagy hosszú ujjú egyszínű (p. fehér) felsőt egy tűzpiros, vagy rózsaszín övvel.


Cseresznyés kert...

Minden, ami cseri! Válassz cipőt, vagy táskát, mindegyikben nagy sikert arathatsz! Kiegészítőkből nem fogsz hiányt szenvedni. Nyaklánc, vagy fülbevaló, kulcstartó, de a Swatch még cseresznyés órát is gyártott neked!


Gyümölcsös táskák

Egyszerűen ellenállhatatlanok ezek a táskák! Luis Vuitton cseresznyés táskája Uma Thurman-nek is remekül áll. Ne feledd a hozzá illő vörös körmöket!


Csillogó édességek

Szigorúan koleszterinszegény ékszerek csak a látványukban hizlalhatnak. Kötelező elemek az almacsutka nyaklánc, a dinnye gyöngysor, vagy a déligyümölcsös karkötő! És, hogy ne maradj le a nyár legnagyobb slágeréről, még időben szerezd be a megfelelő lábbeliket!



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL