SZEX, SZERELEM

6 mód, hogy elnyerd a szerelmed bizalmát, ha már minden veszni látszik

Ahogy azt valószínűleg tudod, az ember nem tökéletes. A férfiak 23, míg a nők 19 %-a vallotta be, hogy valaha már csalta meg a párját. De vannak számok, amelyek még érdekesebbek. Azon párok 70%-a, akik a hűtlenség után terapeutához fordulnak, együtt maradnak. Most eláruljuk, miként dolgozz a kapcsolatodon annak érdekében, hogy visszanyerd a kedvesed bizalmát.

Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amiket gyakran ajánlanak pácienseiknek a párterapeuták, ha a pár egyik tagja félrelépett. Mivel ezt mind a két fél elköveti, a következő tanácsok nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosak lehetnek.

3. Ne támadj

Nehéz dolga lesz annak, akinek újra ki kell érdemelnie a bizalmat. Az út elején mindennaposak lesznek a nekik szánt negatív elszólások, de ezeken mindkét félnek túl kell jutnia.

Ne támadj. Amikor azt mondod a társadnak, hogy „Te sem vagy tökéletes”, csak magadat próbálod feloldozni. Ez egy teljesen normális reakció, de gondolj arra, amit viszonzásként kapni fogsz. A párod haragja teljesen érthető. Ne mondj neki undok dolgokat, amikor épp a kapcsolat megmentésén fáradozol, mert csak még jobban rombolsz velük.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL