SZEX, SZERELEM

Mindig ugyanazt vonzod be? - 5 hiba, amit egy nő elkövethet a szerelemben

Ha sorozatosan kudarcba fulladnak a szerelmi kapcsolataid, ráadásul rendre ugyanaz a forgatókönyv, akkor könnyen lehet, hogy ugyanazokat a hibákat követed el. Mutatjuk azt az 5 komoly hibát, amit egy nő könnyen elkövethet, ha szerelemről van szó.

 

Ha néhányszor megütötted a bokádat a szerelemben, bizonyára gyakran fordult meg a fejedben, hogy nem is neked való egy párkapcsolat, soha nem fogod megtalálni az igazit, és még soroltatnánk. Ám mielőtt ebben a hitben ringatnád magad, és bele is törődnél, érdemes felülvizsgálni a viselkedésedet és a gondolkodásmódodat. Sok nő ugyanis rendre olyan hibákat követ el, melyek következményeivel nincsenek tisztában, hibákat, melyek a párkapcsolat szakításához vezetnek. Nézz meg ezek közül néhányat:   

 {KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Tervek

Ha mindössze néhány hete vagy együtt szíved választottjával, még nem vagy abban a helyzetben, hogy terveket kovácsolj. Talán egy ideig jó lenne elkerülni azt, hogy bemutasd hercegedet a barátaidnak, azt meg pláne, hogy elcipeld a szüleidhez egy ebédre. Töreked inkább arra, hogy minél több időt töltsetek kettesben. Ne erőltess tehát semmit, hagyd megtörténni a dolgokat, és ne rendezz jeleneteket. Ezzel ugyanis könnyen elijeszted a partneredet, így minden esélyed meg van rá hogy csalódás lesz a vége.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL