ÁLLATI CUKISÁGOK

3 jó ok, ami megmagyarázza, hogy a házi kedvenccel élőknek miért jobbak a kapcsolataik

Hidd csak el nyugodtan, hogy a kutyád, a cicusod, de akár a tengeri malacod is segíthet abban, hogy közelebb kerülj embertársaidhoz és így új kapcsolatokat építhess ki vagy akár a jelenlegit tedd még erősebbé. Hiszen az állatok is társas lények és jóval nyitottabbak, kezdeményezőbbek sokszor, mint az emberek. Tanulj a házi kedvencedtől, és ő cserébe segít neked jó kapcsolatokat építeni a következő 3 módon!

.

2. Pozitívvá és optimistává teszi az embert

Egy macska vagy egy kutya mindig kedvességre és szeretetre ösztönzik az embert. Szinte gyakoroltatják velük ezeket a tulajdonságokat, miközben egyre nő bennük az együtt érzés is. Vagyis idővel az embertársaikhoz is így fognak állni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor az állat egy-egy tulajdonsága átragad a gazdira is, így válnak az emberek vidámabbá, energikusabbá, mosolygósabbá, kedvessé, önzetlenné, de sokszor még szebbé is!
Végezetül a kutya társas lény és szeret ismerkedni. Odamegy az utcán vagy a parkban megszagolni másokat. Ez már eleve lehetőséged ad az gazdi számára is ismerkedni, barátkozni, vagy hogy szimplán nyitottabbá váljon.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL