ÁLLATI CUKISÁGOK

Kristályterápia a boldog és egészséges házikedvencekért - Érdemes kipróbálni!

A kristályok és a kövek programozása nagyon hatásos, ha gyógyításról van szó, és nincs ez másképp a háziállataink esetében sem. Íme, néhány javaslat arról, hogy miként használhatjuk a kristályokat háziállatunk jobb közérzetének biztosításához.

Kristályok a fekhely alatt


Helyezz körülbelül 2 hétre három kristályt vagy követ háziállatkád fekhelye alá. Ha szeretnéd, beteheted őket egy zacskóba is, a lényeg, hogy ne zavarja a kisállat kényelmét. Ha az energiájuk túl intenzív, megeshet, hogy az állat nem akar majd a helyén aludni. Ha azonban kedveli őket, néhány napon belül hatalmas javulást tapasztalhatsz.


A kristály kézben tartása


Kezdve az érintett területtől néhány centiméterre, forgasd a kristályt az óramutató járásával megegyező irányában. Haladj lassan, lélegezz egyenletesen és finoman. Az állatok mozdulatokkal fejezik ki az érzéseiket, ezért nagyon kell figyelni, hogy észre vedd, vajon többet szeretnének-e, vagy megunták.


Nyakörvre rögzítve


Körülbelül három kristályt tegyél egy kis tasakba, amelyet biztonságosan rögzíthetsz a kutyus nyakörvéhez. Óvatosnak kell lenned, amikor a tasakot rögzíted, mert az nem akadályozhatja a kutya mozgását, vagy akadhat be valahová játék közben


A kövek feltöltése


A gyógyítás megkezdése előtt fel kell melegíteni a köveket napfény segítségével, a nap ugyanis yang, azaz férfias energiákat biztosít nekik. A meleg köveket az érintett területre kell helyezni. Ha esetleg jéggel próbálod elérni egy duzzanat csökkentését, megpróbálhatsz több rózsakvarcot elhelyezni a jégzsákban. Ez segíteni fogja a gyulladt területek gyógyulását.


Kő a vizes edényben


Helyezz egy ametisztet vagy egy rózsakvarcot az állat vizestáljába. A kristály energiáit a víz lenyomja, így amikor az állatka iszik, az energiák ott működnek, ahol a legjobban szükség van rájuk. Soha ne helyezz malachitot állatok ivóvízébe.


Kristálykör


Készíts egy kört vagy mandalát kristályokból, közvetlenül az állat körül. Kipróbálhatod akár a csillag formációt is, ha az állat a középpontban áll. Hagyd így őket 20 percig. Állatkád akkor áll odébb, ha úgy érzi, hogy elég volt.


Kristály a fényképen


Helyezz el köveket vagy kristályokat az állatról készült fényképek közelében, a képek felé mutatva. Ez elősegíti a védelmet távolról is és gyorsítja a gyógyulást számára.


Mire ügyelj?


A kristályok felhasználása az állatok gyógyítására nem különbözik emberétől. Annak ellenére, hogy a folyamat ugyanaz, figyelj oda az állat jelzéseire gyógyítás közben.


Néhány olyan jel, amelyet figyelned kell:


• nyugtalan lábak,

• behúzott farok,

• fogcsikorgatás vagy vicsorgás,

• menekülési kísérlet,

• kellemetlen érzés közvetítése, például visszahúzzák a fülüket.


Ha ezek közül a jelek közül bármelyiket észleled, le kell lassítani a folyamatot, vagy akár le kell állítani, mert ez azt jelzi, hogy a gyógyulás folyamata számukra túlságosan intenzívvé vált. Amikor az állatok élvezik a gyógyulás folyamatát, bizonyos tevékenységekkel mutatják ezt, például lefekszenek, sóhajtanak vagy dorombolnak, hemperegnek, stb.


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL