ANGYALISKOLA

Ezt a 7 dolgot üzenték az angyalok a szexszel kapcsolatban!

Az angyaloknak, az égieknek semmi problémájuk a szexszel. Tisztában vannak azzal, hogy életünk egy fontos, kiemelkedő és egyben roppant kedvelt tevékenysége. Szó sincs arról, hogy tiltott vagy bűnös dolog lenne, leszámítva az erőszakos tetteket. Éppen ezért a szerelem és a kapcsolatok arkangyalai az őrangyalokkal együtt kifejtették a meglátásaikat a szexszel a kapcsolatban.

Anael a szerelem, és Chamuel a kapcsolatok angyala néhány őrangyallal együtt kifejtették meglátásaikat. A következő 7 dolgot üzenik az angyalok a szexszel kapcsolatban:

Ne legyen tabutéma!

Nem arról van szó, hogy a zsúfolt hipermarket közepén kell róla beszélni, de otthon, illetve a pároknál egymás között nem szabad tabutémának vagy cikisnek lennie, mert az sok félreértést és kellemetlenséget fog szülni. A legjobb, ha a szülők is nyíltan tudnak beszélni róla a gyerekükkel, így óvhatják meg a bajoktól és ezzel lehet erősebb egy anya-lánya kapcsolat is. A pároknál meg szinte kötelező róla beszélni mikor a helyzet adja magát, mert csak kommunikáció révén érhetik el, hogy még tökéletesebbek lehessenek az együttléteik és ez által szorosabb a kapcsolatuk. Légy nyitott a partnered vágyaira és merd te is elmondani a sajátjaidat. A kulcs a teljes őszinteség!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL