ANGYALISKOLA

Ezt a 7 dolgot üzenték az angyalok a szexszel kapcsolatban!

Az angyaloknak, az égieknek semmi problémájuk a szexszel. Tisztában vannak azzal, hogy életünk egy fontos, kiemelkedő és egyben roppant kedvelt tevékenysége. Szó sincs arról, hogy tiltott vagy bűnös dolog lenne, leszámítva az erőszakos tetteket. Éppen ezért a szerelem és a kapcsolatok arkangyalai az őrangyalokkal együtt kifejtették a meglátásaikat a szexszel a kapcsolatban.

Anael a szerelem, és Chamuel a kapcsolatok angyala néhány őrangyallal együtt kifejtették meglátásaikat. A következő 7 dolgot üzenik az angyalok a szexszel kapcsolatban:

Nem megoldás a problémákra!

Az angyalok úgy látják, időnként megvan a békülős szexnek a hatása, de nem szabad azt gondolni, hogy a szex megoldja a problémákat. Nem fog összetartani két embert, akik nem szeretik egymást vagy már fél lábbal kint vannak a kapcsolatból. Nem oldja meg a kellemetlenségeiket, pláne nem a lelki gondjaikat. Kétségkívül mámorító és felszabadító élmény, de ha valaki a depresszióját vagy kapcsolati gondjait szexszel próbálja orvosolni, az sok esetben csak ront a helyzeten.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL