DIVAT

3 tipp, hogy felejthetetlen legyen az idei Valentin-nap

Közeledik a szerelmesek napja, amelyet világszerte február 14-én ünnepelnek. Bár a partnereknek egész évben kellene bizonyítaniuk az egymás iránt érzett szerelmet, a Valentin-nap egy különleges alkalom lehet egy kettesben eltöltött kellemes estére. Mi pedig segítünk kiválasztani a tökéletes fehérneműt ahhoz, hogy ez az alkalom mindkettőjük számára felejthetetlen legyen.

Merész, gyengéd és játékos. A csábító fehérneműk kínálata hatalmas! Hogy megkönnyítsük a választást, bemutatunk három inspiráló trendet az idei Valentin-napra. De ne feledje, a legfontosabb az, hogy Ön jól érezze magát a bőrében!

Képek: Astratex

Legyen titokzatos!

A „femme fatale” azért vonzó, mert kissé elérhetetlennek tűnik. Vannak titkai, amelyeket csak a kiválasztottjaival oszt meg. Jól tudja, mi áll jól neki, és nem fél megmutatni a bájait, miközben minden helyzetben megőriz egy bizonyos színvonalat. Szeretne Ön is a Valentin-nap estéjén a végzett asszonyává válni? Válasszon fekete színű vagy más sötét tónusú fehérneműt!

Választhat izgató csipkét vagy játszhat egy kicsit az anyagokkal. Lenyűgöző például az áttetsző tüll és a szatén vagy a virágos hímzés kombinációja. Ha még nincs tapasztalata a harisnyakötős harisnyával, itt az alkalom ezen változtatni! A harisnyakötő öv minden testalkatnak jól áll, intim pillanatokban és ruha vagy szoknya alatt hétköznapokon is viselhető. Egy csábító szett részeként is beszerezheti, melltartóval és női alsóval együtt.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL